Η απάντηση της Βίσση για το εισόδημα που δηλώνει

Για νόμιμες εταιρείες και παραπλανητική διατύπωση μιλά η τραγουδίστρια

Το ότι τα περιουσιακά της στοιχεία διαχειρίζονται από δύο καθ’ όλα νόμιμες εταιρείες, τα στοιχεία των οποίων δηλώνονται στην εφορία και φορολογούνται στην Ελλάδα, τονίζει η Άννα Βίσση απαντώντας στη λίστα με τα εισοδήματα που δηλώνουν οι σταρ της πίστας, στην οποία η ίδια εμφανίζεται με 30.751 ευρώ το 2008 και 3.223 ευρώ το 2009. Μάλιστα, η τραγουδίστρια αναφέρει πως η διατύπωση του άρθρου είναι παραπλανητική.

«Με τη συγκεκριμένη διατύπωση που έχει επιλεγεί από τους συντάκτες του επίμαχου άρθρου, ο αναγνώστης του αποκομίζει την παραπλανητική εντύπωση ότι τα αναφερόμενα εκεί ποσά αποτελούν το συνολικό δηλωθέν εισόδημα της καλλιτέχνιδας», επισημαίνει η ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας της Άννας.

Εξηγώντας ότι η ίδια έχει συστήσει με την αδερφή της Νίκη τις εταιρείες «VANILIA ΕΠΕ» και «Άννα Βίσση και ΣΙΑ Ο.Ε.» για την είσπραξη και δ��αχείριση των εσόδων από την δραστηριότητά της, η Άννα προσθέτει: «η πρακτική αυτή αναφέρεται μεν ακροθιγώς στο δημοσίευμα, πλην όμως η συνολική εικόνα που αποκομίζει ο μέσος αναγνώστης είναι αυτή της σκανδαλώδους φοροδιαφυγής και της -σε αντίθεση με το κοινό αίσθημα- δήλωσης εισοδημάτων εξαιρετικά χαμηλών και αναντίστοιχων με το κοινωνικό προφίλ και το καλλιτεχνικό βεληνεκές της Άννας Βίσση (και των λοιπών καλλιτεχνών που αναφέρονται στο δημοσίευμα)».

«Προς αποφυγή παρερμηνειών και εσφαλμένων εντυπώσεων, σας επισημαίνουμε ότι οι ως άνω αναφερόμενες εταιρείες λειτουργούν συννόμως, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και φορολογούνται στην Ελλάδα. Τα οικονομικά δε στοιχεία των εταιρειών αυτών είναι εις γνώσιν των φορολογικών αρχώ��», συνεχίζει η ανακοίνωση και καλεί την εφημερίδα «Τα Νέα» που δημοσίευσε την λίστα να δημοσιεύσει τις θέσεις της τραγουδίστριας, «προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και η δικαιοσύνη, όσον αφορά στο πρόσωπο της καλλιτέχνιδας Άννας Βίσση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top