Έλενα Παπαρίζου: Φάνηκε το βρακάκι της μπροστά στα μάτια του Κύπριου προέδρου

Το… ατύχημα της τραγουδίστριας επί σκηνής

Έλενα Παπαρίζου: Φάνηκε το βρακάκι της μπροστά στα μάτια του Κύπριου προέδρου

Θυμάστε που έγινε ο κακός χαμός όταν η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε επί σκηνής ότι δεν φοράει εσώρουχο; Ε, είπε η τραγουδίστρια στη συναυλία που πήγε ως επίσημη προσκεκλημένη του Κύπριου προέδρου να φορέσει βρακάκι, το οποίο όμως το είδαν όλοι, ακόμα και ο πρόεδρος αφού εμφανίστηκε με super καυτό μίνι που λίγα άφηνε στη φαντασία.

«Ήταν η έκπληξη της βραδιάς η Έλενα Παπαρίζου, καθώς ενθουσίασε τον κόσμο όχι μόνο με τις χορευτικές τις ικανότητες, αλλά και με τις φωνητικές. Παρόλα αυτά η έκπληξη της βραδιάς ήταν ότι αποκαλύφθηκε και το εσώρουχό της κατά τη διάρκεια του χορευτικού της», δήλωσε δημοσιογράφος που βρέθηκε στη συναυλία.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο, που η Έλενα φιλοξενήθηκε στην Κύπρο για το κυπριακό – ρωσικό γκαλά που διοργανώθηκε στο προεδρικό μέγαρο. Μάλιστα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημ��κρατίας Δ. Χριστόφιας μαζί με τη σύζυγό του.

Φυσικά με το που έγιναν τα… αποκαλυπτήρια ο ανδρικός πληθυσμός έπαθε απανωτά εγκεφαλικά και έμεινε με το στόμα ανοιχτό, ενώ όλοι πρόσεξαν ότι η Έλενα ήταν σούπερ ανανεωμένη και αδυνατισμένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top