Τι λένε οι καλλιτέχνες για τους «φτωχούς» συναδέλφους τους

Πώς σχολιάζουν το ότι ορισμένοι δηλώνουν λιγότερα κι από μία «γλάστρα»

Τι λένε οι καλλιτέχνες για τους «φτωχούς» συναδέλφους τους

Μεγάλες αντιδράσεις και εντός του καλλιτεχνικού χώρου προκαλεί η δημοσίευση της λίστας με τα εισοδήματα καταξιωμένων τραγουδιστών, πολλοί εκ των οποίων εμφανίζονται να ζουν στα όρια της φτώχειας.

«Δεν υπάρχει περίπτωση η χειρότερη γλάστρα, που παίρνει ένα μικρόφωνο κι έχει τα μπούτια, να παίρνει λιγότερα από ενάμισι κατοστάρικο την μέρα», αποκάλυψε ο Star ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Στηβ Κακέτσης, προσθέτοντας πως τα έτη 2008 – 2009, που αφορά η λίστα, τα νυχτοκάματα ήταν ακόμα μεγαλύτερα.

Μιλώντας στο Star, καλλιτέχνες που έχουν αφήσει ιστορία στο τραγούδι, αλλά και νεότεροι, σχολίασαν τις φορολογικές δηλώσεις κάποιων συναδέλφων τους.

«Με ρωτάτε δύσκολα, που δεν τα ξέρω. Όπως το βλέπετε εσείς, το βλέπω κι εγώ», είπε ο Σταμάτης Κόκκοτας και παρέπεμψε για περισσότερα σε εκείνους που έχουν κάνει τις δηλώσεις, ενώ ο Πέτρος Ίμβριος τόνισε πως ο ίδιος είναι φορολογικά εντάξει. «Όλοι μας πρέπει να γίνουμε σωστοί, γιατί , δυστυχώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Όποιος μπορούσε να αποκρύπτει, απέκρυπτε», πρόσθεσε.

«Μερικές δηλώσεις είναι λίγο, πώς να το πω, τραβηγμένες. Είναι δεδομένο ότι κάποιοι άνθρωποι είναι λίγο προκλητικοί», είπε ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Σπύρος Σπυράκος δήλωσε: «ο καθένας μπορεί να καταλάβει, εάν αυτό που δηλώνει κάποιος , πλησιάζει την πραματικότητα, είναι εξωπραγματικό ή είναι προκλητικό. Είναι προκλητικό να παίρνεις πολλά λεφτά και να δηλώνεις ελάχιστα έως απειροελάχιστα».

«Δεν ξέρω για ποσά. Στη δική μου γενιά δεν περισσεύουν λεφτά για να τα τοποθετούμε σε εταιρείες , δουλεύουμε για βιοποριστικούς λόγους», δήλωσε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Μέσω Facebook και Twitter, οι νέοι καυτηρίασαν με χιούμορ την λίστα με τα εισοδήματα των καλλιτεχνών.

Ιδού μερικά από τα σχόλια:

- Ανταλλάζω Play Station 3 και δύο χειριστήρια, με φοροτεχνικό Βίση - Κότσιρα.

- Και έλεγα ρε γαμώτο ότι στο συσσίτιο της εκκλησίας,μία είναι φτηστή η Βίσση. Τελικά, αυτή ήταν!!!!!

- Γιος: πατέρα δεν θα σπουδάσω. Θα γίνω τραγουδιστής.
Πατέρας: Καλά, είσαι τρελός; Να πεινάσεις θες;
Γιος: Καλά δεν βλέπεις; Ακόμα και η Βίσση με τρία χιλιάρικα το χρόνο τη βγάζει...


Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις των καλλιτεχνών στο Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top