Για weekend στον Αργοσαρωνικό Νικόλαος – Τατιάνα

Βόλτα με την «Αφρόεσσα» έκαναν ο τέως βασιλιάς και η οικογένειά του

��ια weekend στον Αργοσαρωνικό Νικόλαος – Τατιάνα

Με το παραδοσιακό σκαρί της «Αφρόεσσας» έκαναν την βόλτα τους στον Αργοσαρωνικό ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η οικογένειά του, καταλήγοντας στο Πόρτο Χέλι!

Ο τέως βασιλιάς, ο γιός του Νικόλαος και η σύζυγός του, Τατιάνα και η πριγκίπισσα Θεοδώρα βρέθηκαν στα ελληνικά νερά το περασμένο Σαββατοκύριακο. Με τον Κωνσταντίνο και τον Νικόλαο στο τιμόνι, απόλαυσαν την βόλτα στον Αργοσαρωνικό και έδεσαν αργά το απόγευμα στο Πόρτο Χέλι, όπου πολλοί περαστικοί έσπευσαν να τους απαθανατίσουν.

Φορώντας κίτρινο Tshirt πάνω από το μαγιό της, η Τατιάνα «πρόδωσε» ότι έκανε βουτιές σε κάποια από τις απομονωμένες παραλίες της περιοχής, ενώ εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η ντυμένη στα λευκά Θεοδώρα.

Η «Αφρόεσσα», το σκάφος που ο Κωνσταντίνος χάρισε στην Άννα Μαρία για τα 60α γενέθλιά της, έχει συντροφεύσει την οικογένεια σε ευτυχισμένες στιγμές, όπως π.χ. τον Αύγουστο του 2010 που μετέφερε τον Νικόλαο ντυμένο γαμπρό από το Πόρτο Χέλι στις Σπέτσες, ενώ ουκ ολίγες φορές έχει γίνει το φόντο αγαπημένων φωτογραφιών, όπως στις ευχετήρια καρτ ποστάλ τους για το 2006.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top