Οι celebrities που έχουν ασφαλίσει τα κορμιά τους!

Ποια μέρη του σώματος τους «φυλάνε» ωσάν κόρη οφθαλμού;

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Το ωραίο όχι μόνο το δείχνεις, αλλά το ασφαλίζεις κιόλας! Αυτό πρέπει να είναι το δόγμα των stars του Hollywood, που εκτός από τα ταλέντα τους (φωνητικά/υποκριτικά), έγιναν διάσημοι και για τα φυσικά τους κάλλη. Τα οποία φυσικά ασφάλισαν… αδρά!

Ξεκινάμε με την Jennifer Lopez, που έχει ασφαλίσει… όλη την πίσω πλευρά της! Από την πλάτη μέχρι τα οπίσθια, για ποσό που λέγεται πως ξεκινά από το ένα εκατομμύριο και φτάνει μέχρι τα 300 εκ. ευρώ!Lopez.jpgΗ Rihanna από την άλλη, έχει ασφαλίσει τα πόδια της για περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Τα έχει και τα δείχνει το κορίτσι.Rihanna.jpgΟ David Beckham πάλι, έχει ασφαλίσει τα πόδια του για το ποσό των 70 εκατομμυρίων δολαρίων.Beckham.jpgΚαι η Heidi Klum, γνωστή ως «The Body», έχει ασφαλίσει τα μακριά της άκρα, για το ποσό των 2,2 εκ. ευρώ!Klum.jpgΣυνεχίζουμε με την Mariah Carey, που επίσης έχει ασφλαίσει τα πόδια της για το ποσό του ενός εκατομμυρίου.Carey.jpgΟ Keith Richards από την άλλη, ασφάλισε τα χέρια του για το ποσό του 1,6 εκ. δολαρίων.Richards.jpgΤα πόδια της, ασφάλισε όμως και η Brooke Shields, για το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.Shields.jpgΓια το ποσό των 6 εκ. δολαρίων, ο Bruce Springsteen αποφάσισε ν΄ασφαλίσει τη φωνή του, έτσι για να είναι σίγουρος πως άμα της συμβεί κάτι, θα έχει εξασφαλίσει τα προς το ζην.Springsteen.jpgΚαλά μην μας ρωτήσετε τι ασφάλισε η Dolly Parton! Τα στήθη της φυσικά, για το ποσό των 300.000 δολαρίων έκαστο!Parton.jpgΤο στήθος της όμως, ασφάλισε και η Ornella Muti, για 380.000 δολάρια.
Ο Ronaldo πάλι, ασφάλισε τα πόδια του για το αστρονομικό ποσό των 140 εκ. δολαρίων.Muti.jpgΤέλος, τα πόδια της έχει ασφαλίσει και η Jamie Lee Curtis, για το ποσό των 2,8 εκ. δολαρίων, μιας και τα άκρα της ήταν από τα ωραιότερα του Hollywood!
curtis.jpg


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top