Ελένη Ράντου:"Τα τούρκικα σίριαλ είναι σαν το μπακλαβά, τα τρως μέχρι να σε λιγώσουν!"

Η σημαντικότερη ηθοποιός της γενιάς της αποκαλύπτεται!

Ελένη Ράντου:"Τα τούρκικα σίριαλ είναι σαν το μπακλαβά, τα τρως μέχρι να σε λιγώσουν!"

​Για την υποκριτική που περνάει τη δική της κρίση, την αποχή της από την τηλεόραση, τα τούρκικα σίριαλ αλλά και για τη σχέση με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου μίλησε η ταλαντούχα ηθοποιός, Ελένη Ράντου.

"Θέλω πολύ να κάνω τηλεοπτικά ταξίδια, αλλά να τα κάνω σε σκηνικά που θυμίζουν γκρεμισμένα και καίγονται;;" είπε χαρακτηριστικά η δημοφιλής ηθοποιός,μετά την ατυχή στιγμή που είχε με την "Εργαζόμενη Γυναίκα" να μείνει απλήρωτη για τα τελευταία πέντε επεισόδια του δεύτερου κύκλου, αφού η εταιρία παραγωγής πτώχευσε.

Το θέατρο της ταιριάζει καλύτερα, αφολύ μπορεί να είναι πιο ποιοτικό, πιο αληθινό και πιο κοντά στον θεατή, ενώ τον Οκτώβρη ετοιμάζεται ν'ανέβει στο θέατρο "Διάνα", το θεατρικό έργο της "Κατάδικό�� μου", το οποίο απέσπασε πολύ καλές κριτικές!

Με το καυστικό της χιούμορ σχολίασε τα τουρκικά σίριαλ... τα οποία χαρακτήρισε "μπακλαβάδες" ή "βρόμικα", εξηγώντας: "Ας δουν όλα αυτά τα τούρκικα να λιγωθούν από τον πολύ μπακλαβά. Ας υπάρξει ένας υπερκορεσμός να δουν τι χάσανε, πόσο καλύτερες ήταν οι δικές μας σειρές που τις έθαβαν. Τα "βρόμικα" μπορεί να έχουν κάποια στιγμή μια γοητεία αλλά σου χαλάνε το στομάχι και δεν τα ξανατρώς, όσα φθηνά κι αν είναι!"

Τέλος, για τον επί 20 χρόνια σύζυγο της Βασίλη Παπακωνσταντίνου είπε :"Αυτό που ζω εγώ με τον Βασίλη δεν μπορεί να το αλλάξει κανένα κίτρινο σχόλιο!", ενώ για την 15χρονη κόρη της παραδέχτηκε πως φοβάται πολύ όταν κυκλοφορεί μόνη της στο κέντρο της Αθήνας λέγοντας χαρακτηριστικά: "Σφίγγεται η ψυχή μου που πηγαίνει εκεί στην Πατησίων. Όσο και να θέλω δεν μπορώ να μην αγωνιώ για ένα παιδί που είναι 15 χρόνων!"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top