ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Rihanna και Chris Brown φιλήθηκαν στα MTV Awards

Άρχισαν πάλι οι φήμες ότι τα ξαναβρήκαν

Ήταν παραμονές των MTV Video Music Awards το 2009 όταν έσκασε η βόμβα ότι η Rihanna μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον τότε σύντροφό της Chris Brown. Τρία χρόνια μετά οι δυο τους εμφανίστηκαν και πάλι στα MTV Awards και μάλιστα αντάλλαξαν κι ένα φιλί στο στόμα!!!

Αμέσως πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για επανασύνδεση.

Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό χθες όταν είδαν τη Rihanna αφού έχει πάρει το βραβείο για το καλύτερο video clip της χρονιάς να πηγαίνει στη θέση της και να σταματά μπροστά από τον Chris Brown.

Εκείνος σκύβει και οι δυο τους ανταλλάσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, ενώ ο ράπερ την αγκαλιάζει .

Το φιλί αυτό έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά από τη συνέντευξη της RiRi στην Oprah, στην οποία παραδέχθηκε ότι ο Chris ήταν ο έρωτας της ζωής της, παρά το γεγονός ότι είχε ζητήσει να ληφθούν περιοριστικά μέτρα εναντίον ��ου μετά από τον ξυλοδαρμό της.

Όμως τα μέτρα αυτά αποσύρθηκαν το 2011 και από τότε οι δυο τους έχουν κάνει προσπάθειες για να παραμείνουν φίλοι.

Το φιλί της Rihanna με τον Chris Brown μπορεί να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τις οργανώσεις για την προστασία των γυναικών, καθώς και στο παρελθόν ο Chris Brown είχε δεχθεί λεκτικές επιθέσεις ακόμα και μέσω Twitter, ενώ του είχε επιβληθεί κι ένα άτυπο… εμπάργκο.

Και αυτό όμως έχει πλέον αρθεί, αφού και εκείνος έφυγε από τα MTV Awards με δύο βραβεία για το τραγούδι του “Turn Up The Music”.

Μάλιστα πήρε το βραβείο για το καλύτερο video clip άνδρα καλλιτέχνη μέσα από τα χέρια του Drake με τον οποίο είχε παίξει μπουνιές σε club για τα μάτια της Rihanna

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top