ΔΕΙΤΕ τι φόρεσαν οι stars στο κόκκινο χαλί των MTV Video Awards

Δαντέλα, στρας και διαφάνειες. Απ’ όλα είχε ο μπαχτσές

Μεγάλη βραδιά χθες για τη μουσική, αφού για μία ακόμα χρονιά πραγματοποιήθηκαν τα MTV Video Music Awards. Φυσικά οι πιο hot αστέρες της μουσικής βιομηχανίας έδωσαν το παρόν και παρέλασαν στο κόκκινο χαλί, παίρνοντας τις καλύτερες πόζες τους.

Μία από αυτές και η Miley Cyrus που απέδειξε ότι πλέον δεν είναι το κοριτσάκι που γνωρίσαμε από τα προγράμματα της Disney. Αυτή τη φορά μεταμορφώθηκε σε πραγματικό Goth είδωλο, φορώντας μια μαύρη, μακριά τουαλέτα με ένα αποκαλυπτικότατο ντεκολτέ που αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό.

Η Katy Perry πάλι συνδύασε το δέρμα με τη διαφάνεια, επιλέγοντας μια μαύρη, μακριά τουαλέτα με κόκκινα και τιρκουάζ λουλούδια. Μάλιστα για μια ακόμα φορά φρόντισε να τονίσει το καλύτερο σημείο της που δεν είναι άλλο από το μπούστο της.

Η Demi Lovato πάλι επέλεξε κάτι πιο casual rock για να εμφανιστεί στη μεγαλύτερη ίσως βραδιά της μουσικής. Φόρεσε λοιπόν ένα μίνι φόρεμα, τίγκα στην παγέτα, συνδυασμένο με δερμάτινο jacket ,μοτοσυκλέτας και μαύρα ankle boots, εμφάνιση που μάλλον την αδικούσε, αφού ταίριαζε περισσότερο για να πάει για καφέ, παρά για να παραβρεθεί σε βραβεία.

Απαστράπτουσα ήταν η Rihanna που έκανε την έκπληξη με τον νέο της pixie κούρεμα που πολύ της πάει. Η RiRi επέλεξε μια κατάλευκη, μακριά τουαλέτα που συνδύασε με nude πέδιλα, ενώ η εντυπωσιακή της πλάτη έκλεψε για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις.

Λευκό κοστούμι με μπεζ πέδιλα επέλεξε για το κόκκινο χαλί η Taylor Swift, ενώ το ασημί ψήφισαν η Pink και η Alicia Keys.

Η Pink επέλεξε μια μακριά, στενή τουαλέτα με τεράστιο σκίσιμο για να αποκαλύπτονται τα καλογυμνασμένα πόδια της, ενώ σατέν, έξωμη τουαλέτα φόρεσε η Alicia Keys.

Τα φλας άστραψαν όταν στο κόκκινο χαλί προχώρησε η Amber Rose που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και έκανε την πρώτη της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα. Το μοντέλο επέλεξε μια μακριά, στενή τουαλέτα από μαύρη δαντέλα, ενώ δεν σταμάτησε να χαϊδεύει λεπτό την κοιλιά της.

Στα… φάουλ της βραδιάς συγκαταλέγεται η Rita Ora με μια ολόσωμη φόρμα, τίγκα στο κρύσταλλο Σβαρόφσκι, αλλά και η Nicki Minaj που έσκασε μύτη στο κόκκινο χαλί με κίτρινο μαλλί και ροζ ανταύγειες, φορώντας μια ολόσωμη, εφαρμοστή φόρμααπό μαύρη δαντέλα και κεντημένα κόκκινα πετράδια.

Η Emma Watson πάλι επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με έντονα patterns, ενώ η Ke$ha διάλεξε ένα μίνι nude φόρεμα με κεντημένα απλικέ, μαύρα λουλούδια.

Μίνι ψήφισε και η Zoe Saldana με ένα nude φόρεμα με ξέφτια, ενώ πανικός έγινε όταν στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκαν οι One Direction με casual sic ντύσιμο, όπως μας έχουν συνηθίσει σε όλες τις εμφανίσεις τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top