Με 50 τραγούδια και δύο ταινίες κάνουν γενέθλια οι Rolling Stones

Πώς θα γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους στην μουσική

Με ένα επετειακό album που θα περιλαμβάνει 50 τραγούδια, μεταξύ των οποίων και δύο νέα single, θα γιορτάσουν οι Rolling Stones τα 50 χρόνια τους στη δισκογραφία!

Το γνωσ��ό συγκρότημα θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου τριπλή κασετίνα με τις επιτυχίες του, που θα έχει τον τίτλο «Grrr». Mεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει το πρώτο τους single, «Come On», μεγάλες επιτυχίες όπως «Satisfaction», «Jumping Jack Flash» και «Brown Sugar», αλλα και δύο ολοκαίνουργια τραγούδια, κάνοντας τους θαυμαστές τους να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το καινούργιο τραγούδι, μιας και δεν έχουν βγάλει κάτι νέο από το 2005.

Παράλληλα, οι Rolling Stones θα γίνουν και… ταινίες: η πρώτη βγαίνει τον Οκτώβρη στους κινηματογράφους με τίτλο «Crossfire Hurricane» και είναι ένα ντοκιμαντέρ από την πρώτη μέρα τους μέχρι σήμερα, ενώ η δεύτερη έχει τίτλο «Charlie is my Darling: Ireland 1965», και θα παρουσιαστεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

Για την ιστορία, το θρυλικό συγκρότημα «γεννήθηκε» το 1962 στο Λονδίνο. Στη διάρκεια της 50χρονης πορείας του έχει πουλήσει περίπου 200 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, το 1989 εντάχθηκε στο αμερικάνικο Rock and Roll Hall of Fame και το 2004 πήρε την τέταρτη θέση στους 100 μεγαλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top