Μετακομίζει στη Νέα Υόρκη η Pippa Middleton;

Φήμες ότι ψάχνει σπίτι στο Μανχάταν

Μετακομίζει στη Νέα Υόρκη η Pippa Middleton;

Bye bye στη Βρετανία φαίνεται να λέει η Pippa Middleton που σήμερα κλείνει τα 29 και είπε να ανοίξει νέα σελίδα στη ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες η αδελφή της Δούκισσας του Cambridge εθεάθη στο Μεγάλο Μήλο να ψάχνει σπίτι για να εγκατασταθεί.

Ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» την ώρα που έβγαινε από το ταξί παρέα με μια μεσίτρια για να δει ένα σπίτι στο κέντρο του Μανχάταν.
Νωρίτερα είχε απολαύσει το πρωινό της στο Upper East Side μαζί με μια φίλη της, ενώ την ίδια ώρα γινόταν κανονικός χαμός με τις φήμες που την ήθελαν να μετακομίζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

«Έχουμε κάποια νέα και όταν λέμε νέα, εννοούμε φήμες και όταν λέμε φήμες, εννοούμε ότι καλύτερο ακούσαμε όλη την ημέρα», έγραψε η Huffington Post και αμέσως ξεκίνησε το γαϊτανάκι.

Λένε λοιπόν τα δημοσιεύματα ότι η Pippa θα περνά περισσότερο χρόνο πλέον στις ΗΠΑ για να προωθήσει το βιβλίο της «Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends» και ήδη έχει αρχίσει να κάνει παρέα με την ελίτ της Νέας Υόρκης.

Όπως για παράδειγμα με τον γνωστό ξενοδοχό Andre Balazs που για να την καλωσορίσει την έκανε μια βόλτα με υδροπλάνο μέχρι την εξοχική του κατοικία στο Shelter Island που του στοίχισε μόνο 525 δολάρια.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, σύμφωνα με την New York Daily News η Pippa πήγε στο Electric Room με τον Sean Avery και χθες παρακολούθησε την ένατη μέρα του US Open, καλεσμένη του Roger Federer. Συνοδευόταν μάλιστα από τον Spencer Vegosen, απόφοιτο του Harvard, επιτυχημένο παίκτη του τένις και γιο του προέδρου της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Τένις, που δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της.

Ουρές σου λέει κάνουν οι άνδρες για ένα ραντεβού με την Pippa και όλοι τους ένας κι ένας.

Η αδελφή της Catherine μένει στο Carlyle Hotel, όπου έχει σουίτα και ο Roger Federer και το δωμάτιο κοστίζει από 600 – 15.000 δολάρια παρακαλώ!

Οι φήμες μάλιστα θέλουν η Pippa να περνά μια βόλτα και από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με αρκετούς οίκους να της κρατούν μια θέση στους επισήμους, σε περίπτωση που θελήσει να παρακολουθήσει τα ντεφιλέ τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top