Σοκ: Η Σαϊεντολογία «στρατολογού��ε» γυναίκες για τον Tom Cruise πριν την Katie Holmes!

Νέα υποψήφια σύζυγος; Η Scarlett Johansson!

Σοκ: Η Σαϊεντολογία «στρατολογούσε» γυναίκες για τον Tom Cruise πριν την Katie Holmes!

Αποκαλύψεις βγαλμένες από… ταινία επιστημονικής φαντασίας ετοιμάζεται να βγάλει στο φως της δημοσιότητας, το περιοδικό «Vanity Fair».

Στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου, το «Vanity Fair» υποστηρίζει πως η Σαϊεντολογία, εκτός από την καρδιά του ηθοποιού, καταλαμβάνει σημαντική θέση και στο κρεβάτι του!

Γιατί; επειδή πολύ πριν την Katie Holmes, «στρατολογούσε» γυναίκες για τον διάσημο ηθοποιό.

Τις hot αποκαλύψεις, έκανε η σύζυγος του αρχηγού της Σαϊεντολογίας, Shelly Miscavige, η οποία ανέφερε, πως μετά το διαζύγιο του Cruise από την Kidman το 2004, έκαναν προσπάθειες ώστε να βρεθεί η επόμενη «κατάλληλη» σύντροφος.

Για την ανεύρεση της, οι «υποψήφιες σύζυγοι» περνούσαν από οντισιόν, χωρίς να το γνωρίζουν, όπου τις ρωτούσαν ποια είναι η γνώμη τους για τον Cruise και άλλα σχετικά!

«Νικήτρια» της οντισιόν, αναδείχθηκε η γεννημένη στο Ιράν ηθοποιός Nazanin Boniadi, η οποία έβγαινε ραντεβού με τον Cruise, από τον Νοέμβριο του 2004 έως και τον Ιανουάριο του 2005.

Μάλιστα, την είχαν αναγκάσει να υπογράψει πολλά συμφωνητικά εχεμύθειας, για να μην αποκαλύψει τίποτα για τη σχέση τους.

Στο τέλος, η Boniadi τον ερωτεύτηκε τρελά, αλλά ο star την παράτησε, γιατί θεώρησε πως δεν ανταποκρίνεται στις… προσδοκίες του, χώρια που δεν τα πήγαινε καλά με τον αρχηγό της Σαϊεντολογίας, David Miscavige.

Μάλιστα «τιμωρήθηκε» κιόλας, όταν μαθεύτηκαν οι αποκαλύψεις της, και την έβαλαν να τρίβει τουαλέτες με οδοντόβουρτσα, να καθαρίζει πλακάκια μπάνιου με οξύ, και να σκάβει χαντάκια στη μέση της νύχτας!

Πλέον, οι υπεύθυνοι της Σαϊεντολογίας, έχουν ξεχυθεί ώστε να βρουν νέα σύντροφο στον Tom!

Υποψήφια νύφη; η Scarlett Johansson, αλλά και η Sofia Vergara που αρραβωνιάστηκε πρόσφατα!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top