Ε. Ελευθερίου: «Οι άνδρες δεν με φλερτάρουν»

Μάθετε πώς είναι ο άνδρας των ονείρων της

Ε. Ελευθερίου: «Οι άνδρες δεν με φλερτάρουν»
Είναι να ρωτάτε γιατί η Ελευθερία Ελευθερίου δηλώνει μόνη σαν το λεμόνι; Μα πώς να μην είναι μόνη βρε παιδιά αφού οι άνδρες δεν την φλερτάρουν; Το αποκάλυψε η ίδια με μεγάλο παράπονο στο περιοδικό Icon της Κύπρου, εκφράζοντας έτσι και το παράπονό της.

«Μετά τη Eurovision με φλερτάρουν πιο δύσκολα οι άνδρες. Ίσως να νομίζουν ότι αν με φλερτάρουν θα τους ρίξω χυλόπιτα, ότι δε θα έχουν ανταπόκριση. Ενώ παλιά με φλέρταραν πιο εύκολα. Γενικά πάντως δεν ανταποδίδω εύκολα στο φλερτ. Ειδικά όταν δε θέλω. Μου λένε μάλιστα ότι έχω την ικανότητα να το κόβω αμέσως: Με το ύφος μου και χωρίς να γίνομαι καν κακιά ή αγενής. Επίσης δεν μου έχει τύχει ποτέ να φλερτάρω εγώ πρώτη. Είμαι πουριτανή σ’ αυτά. Θέλω ο άνδρας να κάνει πάντα την πρώτη κίνηση και αυτός να είναι ο κυνηγός, όχι εγώ», είπε.

Πάντως για να μη φοβάστε κι εσείς οι άνδρες, το κορίτσι δεν είναι σε φάση για γάμους και παιδιά, αυτό είναι όνειρο μακρινό.

«Το σενάριο γάμος, παιδιά, οικογένεια είναι πολύ απομακρυσμένο αυτή τη στιγμή από τη ζωή μου. Γι΄ αυτό το θέμα θα ξαναμιλήσουμε σε 10 χρόνια. Αυτή τη στιγμή χρίζω την καριέρα μου», τόνισε.

Όσο για το ποιοι άνδρες της αρέσουν; Η Ελευθερία προτιμά τους μελαχρινούς άνδρες που τους βρίσκει πολύ sexy.

«Δεν μου αρέσουν οι πολύ γυμνασμένοι και οι φουσκωτοί, αλλά εκείνοι που έχουν ωραίο fit, αθλητικό κορμί. Πάντως το καλύτερο αφροδισιακό για μια γυναίκα δεν είναι τόσο η εξωτερική εμφάνιση όσο η προσωπικότητα και ο αυθορμητισμός που διαθέτει ένας άνδρας. Ένα κοφτερό μυαλό μπορεί να διαλύσει κάθε ατέλεια στην εξωτερική εμφάνιση», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top