Διάσημη τραγουδίστρια τραυματίστηκε σε τροχαίο

Μαζί της και συνάδελφός της

Διάσημη τραγουδίστρια τραυματίστηκε σε τροχαίο

​Φτηνά τη γλίτωσαν η Cheryl Cole και ο Will.i.am, αφού μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχαν… «επέζησαν» με δυο ματωμένες μύτες και λίγες μελανιές.

Το τροχαίο έγινε χθες το βράδυ στο Λος Άντζελες. Cheryl και Will.i.am έφυγαν από το στούντιο που ηχογραφούσαν το νέο album της τραγουδίστριας και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι της με την πανάκριβη Κάντιλακ του ράπερ.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τη Cheryl Cole να σφαδάζει από τον πόνο, αφού κατά τη σύγκρουση ο αερόσακός της δεν άνοιξε με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη το κεφάλι της στο ταμπλό.

Αλλά και του Will.i.am ο αερόσακος που άνοιξε από την πολλή δύναμη τον χτύπησε στο πρόσωπο. Όμως όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, τα τραύματα της Cheryl ήταν πιο σοβαρά, αφού είχε πάρα πολλές μελανιές στο πρόσωπο.

Η αστυνομία έσπευσε στο ση��είο του τροχαίου και αφού πήρε τις καταθέσεις των δύο super star, μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο Cedars Sinai.

«Η Cheryl είναι καλά, απλά ταράχτηκε από το συμβάν», είπε εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, θέλοντας να καθησυχάσει τους θαυμαστές της.

«Τα τροχαία δεν είναι πλάκα. Ευτυχώς είμαι καλά», έγραψε και ο Will.i.am αμέσως στο Twitter του, ενώ και η Cheryl στο δικό της λογαριασμό θέλησε να καθησυχάσει τους followers της.

«Και ο Will.i.am κι εγώ είμαστε καλά, το υπόσχομαι», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top