Φουντώνει και πάλι η κόντρα Παπαρίζου – Μαυρίδη

Άγριος καυγάς στο σπίτι τους στη Γλυφάδα

Φουντώνει και πάλι η κόντρα Παπαρίζου – Μαυρίδη

Μπορεί να φαινόταν ότι η κόντρα της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνι Μαυρίδη είχε τελειώσει οριστικά, όμως τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη Τρίτη ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στην Έλενα και τον Τόνι που λίγο έλειψε να τους οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα.

Ήταν 15:30 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν η Έλενα Παπαρίζου πήγε στο σπίτι που έχουν από κοινού με τον πρώην της στη Γλυφάδα για να πάρει κάτι πράγματα.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του Τόνι Μαυρίδη, η Έλενα του είπε ότι ήθελε να πάρει την αλληλογραφία της. Όμως εκτός από αυτό πήρε μαζί της έναν καθρέφτη και μια καρέκλα που είχε συναισθηματική αξία για τον Τόνι, εξαγριώνοντάς τον.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι εκεί κάθεται όταν τον επισκέπτεται ο πατέρας του και την είπε να μην την πάρει. Όταν όμως γύρισε στο σπίτι, τα πράγματα έλειπαν.

Τόσο πολύ νευρίασε ο μ��υσικός παραγωγός που απείλησε την Έλενα ότι θα της κάνει μήνυση. Όταν όμως ηρέμησε, σκέφτηκε τα πράγματα πιο ήρεμα και δεν προχώρησε στις απειλές του.

Η Έλενα πάλι δε θέλησε να αναφερθεί καθόλου στο νέο επεισόδιο στην κόντρα της με τον πρώην της και συνεχίζει ακάθεκτη την περιοδεία της ανά την Ελλάδα.

Οι πληροφορίες λένε ότι το πρώην ζευγάρι επικοινωνεί μόνο μέσω δικηγόρων και ότι τελικά ανάμεσά τους υπάρχουν πολλές διαφορές όσον αφορά στο μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας.

Μάλιστα ο δικηγόρος του Τόνι Μαυρίδη, Γιάννης Καρούζος θα προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της τραγουδίστριας, ζητώντας να μπλοκάρουν όλες οι δραστηριότητες της εταιρίας της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top