Πρόσφεραν 10 εκατ. δολ. στον πρίγκιπα Χάρι για να πρωταγωνιστήσει σε πορνό!

Μια νέα… «καριέρα» ανοίγεται μπροστά του

Θραύση έκαναν οι γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι από τα ξεσαλώματά του στο Λας Βέγκας. Τόσο μεγάλη μάλιστα που πασίγνωστος παραγωγός πορνό ταινιών του έκανε πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε μια από τις ταινίες του.

Δέκα ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια πρόσφερε ο Steve Hirsch στον πρίγκιπα για να παίξει στην ταινία με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Μπελάδες με το Χάρι»!!!!

Σύμφωνα με το TMZ που πρώτο έβγαλε στη φόρα τις πομπές του πρίγκιπα δημοσίευσε μάλιστα και μια επιστολή που όπως υποστηρίζει είναι του Hirsch και αναφέρει:

«Ενθουσιαστήκαμε πολύ με τις φωτογραφίες σας από τα πρόσφατα γλέντια σας στο Λας Βέγκας. Δυστυχώς ότι συμβαίνει εκεί, σπάνια μένει μόνο εκεί. Θα θέλαμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να γίνεται ο πιο cool πρίγκιπας όλων των εποχών με το να πρωταγωνιστήσετε σε μια διασκεδαστική, sexy και μεγάλου προϋπολογισμού ταινία για ενήλικες που θα έχει τίτλο “Μπελάδες με το Χάρι”».

Μάλιστα ο παραγωγός αφήνει την επιλογή του σκηνικού στον πρίγκιπα και του προτείνουν να πάρει μαζί του όλους τους γαλαζοαίματους φίλους του!!!!

«Φυσικά ο… μικρός Χάρι θα έχει ειδικό ρόλο στην ταινία», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή, εννοώντας φυσικά τα… προσόντα του πρίγκιπα. Τώρα γιατί τα χαρακτηρίζει μικρά, μη ρωτάτε εμάς.

Μπορεί στα χέρια τους να έχουν κι άλλες φωτογραφίες που δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό.

Και μη νομίζετε ότι είναι καμιά πρόταση μούφα. Η εταιρεία του Hirsch είχε διανείμει και την περίφημη ταινία με την Kim Kardashian και τον πρώην καλό της Ray J στο κρεβάτι!!!!

Όπως καταλαβαίνετε ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορεί να ξεχάσει με τίποτα τα όργια που έκανε στο Λας Βέγκας. Αυτό που τον απασχολεί τώρα είναι να μην φτάσει τίποτα στα αυτιά της γιαγιάς Ελισάβετ.

Διότι η βασίλισσα με το ζόρι διατηρεί την ψυχραιμία της και δεν τον έχει κατσαδιάσει. Άμα μάθει και τα νέα του καμώματα τότε δε θα τον γλιτώσει τίποτα από την οργή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top