Αυτοί είναι οι ωραιότεροι και πιο ώριμοι άντρες του Hollywood!!

Γοητευτικοί, ταλαντούχοι και stars..έχουν το πακέτο!

Αυτοί είναι οι ωραιότεροι και πιο ώριμοι άντρες του Hollywood!!

​Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Γοητευτικοί, ταλαντούχοι και ώριμοι..έχουν το πακέτο! Αυτοί είναι οι ωραιότεροι άντρες του Holllywood! Και προσέξτε! Δεν είναι μόνο ωραίοι, αλλά και ώριμοι!

George Clooney: Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε άλλον, πέρα από τονγοητευτικό star του Hollywood για νούμερο 1 πιο όμορφο 50αρη!! Όσο μεγαλώνει, τόσο πιο γοητευτικός γίνεται! Αφήστε που του πάει αφάνταστα το γκρίζο μαλλί!

Hugh Jackman: Κι όμως είναι 45 χρονών και μας αρέσει πολύ! Κάτι τα γένια, κάτι το μελαχρινό του μαλλί ,κάτι οι κοιλιακοί του μας εμπνέουν πολύ..

Gerard Butler: Ο τέλειος «Λεωνίδας» από τους 300!! Ο ρόλος του ταίριαζε απόλυτα, ενώ η «σκληράδα» του ξεσήκωσε τις θαυμάστριες!

Javier Bardem: Μόνο μια τον χαίρεται και αυτή είναι η Penelope Cruz! Είναι αναμφίβολα ο πιο sexy ηθοποιός του Hollywood . Πολλοί ισχυρίζονται πως οι Ισπανοί μιλάνε καλύτερα από όλους τη γλώσσα του έρωτα…

Antonio Banderas: Η αισθησιακή του φωνή και το ταλέντο του τον κάνουν ξεχωριστό, ενώ βάζει κάτω πολλούς 20αρηδες!

Tom Cruise: Γοητευτικός αν και κοντός, αλλά δεν μας πτοεί, γιατί έχει άλλα προσόντα! Λόγου χάριν, ταλέντο, χιούμορ, υπέροχο χαμόγελο, ωραίο σώμα και καταπληκτικό βλέμμα! Αφήστε που τώρα και μάλλον για λίγο χρονικό διάστημα ακόμα θα είναι μόνος!

Johnny Depp: Κι αυτός μόνος εργένης ψάχνει..Η Amber Heard μάλλον τον παράτησε! Όποια θέλει ας δοκιμάσει την τύχη της..Βέβαια, εδώ που τα λέμε δεν είναι εύκολο να τον βρείτε..Μια τον πετυχαίνουμε στη Γαλλία και μια στην Αμερική.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top