Γάμος… γιοκ για Α. Βιγκόπουλο και Ν. Κοτοβός

Τουλάχιστον προς το παρόν

Γάμος… γιοκ για Α. Βιγκόπουλο και Ν. Κοτοβός
Άμα ετοιμαζόσασταν και ραβόσασταν για τον γάμο του Αχιλλέα Βιγκόπουλου με τη Νικόλ Κοτοβός, θα μείνετε στα κρύα του λουτρού. Διότι το ζεύγος αποφάσισε ότι γάμος στις 29 Σεπτεμβρίου δεν πρόκειται να γίνει!!!!

Τη μία βόμβα μετά την άλλη μας ρίχνει το ζευγάρι. Εμ, ανακοίνωσαν ότι παντρεύονται μόλις ένα μήνα μετά τη γνωριμία τους, εμ τώρα ενημέρωσαν τους καλεσμένους τους ότι γάμος δεν πρόκειται να γίνει. Τζάμπα η χαρά.

Θυμάστε που Αχιλλέας και Νικόλ είχαν στείλει ένα sms στους καλεσμένους τους με το οποίο τους έλεγαν να μην κανονίσουν τίποτα για τις 29 Σεπτεμβρίου γιατί θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ε, τώρα με τον ίδιο τρόπο, τους ανακοίνωσαν ότι γάμος… γιοκ.

«Παρακαλούμε απελευθερώστε από το πρόγραμμα σας την 29η Σεπτεμβρίου 2012. Παραμένουμε ερωτευμένοι και αρραβωνιασμένοι, αλλά αποφασίσαμε να αλλάξουμε ημερομηνία του γάμου μας, εξαιτίας σημαντικών χρονικών περιορισμών. Θα σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία», έγραψαν στο μήνυμα.

Κάγκελο έμειναν οι καλεσμένοι από την απόφαση του ζευγαριού. Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι το ζευγάρι άρχισε να έχει δεύτερες σκέψεις για το γάμο μετά από την αρχική τους παρόρμηση να βάλουν την κουλούρα σε αρκετά σύντομο διάστημα μετά τη γνωριμία τους.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top