Συγχώρεσε ο Robert Pattinson την Kristen Stewart;

Τον έριξε με τα παρακάλια της

Συγχώρεσε ο Robert Pattinson την Kristen Stewart;

Μπορεί η Kristen Stewart να εξευτέλισε τον Robert Pattinson με την απιστία της, όμως από ότι φαίνεται αυτός ο έρωτας δεν έχει σβήσει ακόμα.

Πέρασαν κάποιες εβδομάδες που το έζησαν το δράμα τους και ο Robert προσπάθησε να μαζέψει τα κομμάτια της πληγωμένης του καρδιάς, όμως τώρα ήρθε ο καιρός σύμφωνα με πληροφορίες Robert και Kristen να συναντηθούν και να μιλήσουν για τη σχέση τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Robert δέχθηκε να συναντήσει και πάλι την Kristen ύστερα από μια μακρά συζήτηση από το τηλέφωνο, στην οποία η Kristen τον εκλιπαρούσε να βρεθούν από κοντά και να μιλήσουν.

Πες, πες, πες, τον έριξε λοιπόν τον Robert που είναι και ψυχοπονιάρης και δεν μπορεί να βλέπει την πρώην αγαπημένη του να υποφέρει και να της συμπεριφέρονται όλοι σαν την κακιά της υπόθεσης.

Η συνάντηση αυτή όμως δε θα είναι καθόλου εύκολη για κανέναν από τους δύο. Ο Robert μόλις άρχισε να στέκεται στα πόδια του μετά από εβδομάδες που είχε κλειστεί στον εαυτό του και δεν μιλιόταν, ενώ η Kristen ζει κανονικά ένα δράμα, αφού έχει να αντιμετωπίσει και τις ενοχές τις.

Φίλοι πάντως του Robert λένε ότι αν τελικά τη δεχτεί πίσω, θα θέσει τους δικούς του όρους. Ο πρώτος θα είναι να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί στα διαλείμματα των γυρισμάτων τους. Επίσης θα θέλει σίγουρα να περνούν περισσότερο χρόνο στο Λονδίνο και όχι στο Λος Άντζελες και να δώσουν περισσότερο χρόνο στους δυο τους.

Το πότε θα γίνει η περιβόητη συνάντηση κανείς δεν ξέρει, ενώ και οι δύο θα θέλουν να είναι κάπου ιδιωτικά και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Πολύ πιθανόν είναι ν απάνε στο ράντσο της κοινής τους φίλης Reese Witherspoon και να περάσουν μαζί κάποιες μέρες, προσπαθώντας να τα ξαναβρούν.

Αρκετοί μάλιστα λένε ότι ατράνταχτο σημάδι πως ο Robert έχει σκοπό να συγχωρέσει την Kristen είναι το γεγονός ότι άρχισε να φοράει και πάλι τα γυαλιά ηλίου που του είχε πάρει δώρο.

Για να δούμε τελικά; Τα πιτσουνάκια θα τα ξαναφτιάξουν;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top