Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τον Christian Bale ή αλλιώς… Batman!

Πόσα χρήματα πήρε για να υποδυθεί τον ήρωα των κόμικς;

​Επιμέλεια:Ολγίνα Σαντίκου

Christian Bale: Ταλαντούχος, κούκλος, χαμηλών τόνων, μορφωμένος και….Batman!

Πολλοί είναι εκείνοι που τον χαρακτηρίζουν ως τον νέο Robert Deniro!

Γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου του 1974 στη Νότια Αφρική σε μια οικογένεια ηθοποιών.

Μπορεί να τον μαθαίνετε μέσα από την ταινία της χρονιάς, Batman, αλλά το βιογραφικό του είναι πλούσιο!

Σε νεαρή ηλικία, μετακόμισε με τους γονείς του στη Μεγάλη Βρετανία και πήγε στο Bournemouth School for Boys. Καταλαβαίνετε, σχολείο μόνο για αγόρια..

Μικρός έκανε μαθήματα μπαλέτου και κιθάρας και στη συνέχεια γράφτηκε στο Reading Theatre της Αγγλίας.

Το ταλέντο του ήταν εμφανές από τα 12 του, καθώς τον επέλεξαν ανάμεσα σε 4.000 παιδιά να παίξει στην ταινία «Empire Of The Sun» του Steven Spielberg.
Αυτό ήταν και το ξεκίνημα ενός μεγάλου αστεριού του Hollywood!

Μερικές από τις πλέον γνωστές ταινίες που έχει παίξει είναι οι ακόλουθες: 2002 Equilibrium, 2000 American Psycho, 2009 Public Enemies, 2010 The Fighter, 2006 Rescue Dawn Dieter Dengler 2006 The Prestige Alfred Borden 2007 3:10 to Yuma και φυσικά η τριλογία του Batman! Μάλιστα, στην ταινία The Fighter, πέρα από τις καλές κριτικές, κέρδισε και το Όσκαρ Β’ Αδρικού Ρόλου και, Χρυσή Σφαίρα και το Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών !

Επαγγελματική και προσωπική ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αφού το 2000 παντρεύτηκε τη Sandra Blazic, ανεξάρτητη παραγωγό ταινιών από το Σικάγο και μαζί απέκτησαν μια κορούλα!!

Όσο για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του, μπορούμε να σας πούμε πως πρόσφατα συνεργάτης του ηθοποιού έγραψε βιβλίο όπου αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές του Christian!!

Άκουσον άκουσον! Στο εφηβικό δωμάτιο του Bale υπήρχαν βάζα με έμβρυα ζώων.

Ενώ, αυτό που ακούγεται στα πηγαδάκια του Hollywood, αλλά ο ίδιος αρνείται να παραδεχτεί, είναι πως ένα όνομα του Hollywood τον .. «καίει» χρόνια τώρα.. Αυτό του Leonardo Di Caprio, καθώς αμέτρητες φορές ο δεύτερος κατάφερε να του πάρει κάποιο ρόλο τον οποίο ήθελε πολύ...λόγου χάριν τον πρωταγωνιστικό στον «Τιτανικό»!!

Για τις fans του, αξίζει να τονίσουμε πως ο κούκλος ηθοποιός δήλωσε πως τελείωσε ως Batman και δεν πρόκειται να τον υποδυθεί στη συνέχεια, εάν υπάρξει!

Ποιος είναι ο υποψήφιος αντικαταστάτης του όμ��ς; Ο Michael Fassbender!!Δεν έχουν κανένα κοινό οι δυο άντρες, κάτι που απογοητεύει τις θαυμάστριες του.

Τέλος, πόσα λέγεται ότι πήρε ο Bale για να υποδυθεί τον Batman στην τελευταία ταινία;; 40 εκατομμύρια δολάρια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top