Ο Cristiano Ronaldo απάτησε την Irina Shayk

Τόσο κράτησε ο έρωτάς του

Ο Cristiano Ronaldo απάτησε την Irina Shayk
Δε φτάνει που δέχτη��ε ότι πήγε και έκανε παιδί με παρένθετη μητέρα, τώρα η Irina Shayk θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον καλό της Cristiano Ronaldo να της τα φόρεσε κανονικά με αισθησιακή, μελαχρινή ύπαρξη.

Ο πορτογαλικός Τύπος έχει βουίξει ότι ο άσος της Ρεάλ θαμπώθηκε από τα κάλλη της συμπατριώτισσάς του Rita Pereira, η οποία είναι μοντέλο και παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό ABC ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» το παράνομο ζευγαράκι έξω από τη ντισκοτέκ Seven, να είναι άκρως διαχυτικοί.

Μάλιστα δημοσιεύματα θέλουν η Rita να είναι παλιά κολλητή φίλη των αδελφών του Cristiano και να τα πάει πάρα πολύ καλά με τη μητέρα του Dolores, η οποία δεν θέλει να βλέπει στα μάτια της την Irina.

Η μαμά Dolores είναι βλέπετε πιστή στο ρητό, παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είν’ και μπαλωμένο και προτιμά σαφώς την Rita που την ξέρει από μικρή, από την ατίθαση Irina που δεν σηκώνει και πολλά, πολλά από την… πεθερά.

Πάντως ούτε ο Cristiano, ούτε η Irina έχουν κάνει κάποιες δηλώσεις για τα όσα ακούγονται. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Cristiano δεν φαίνεται και πολύ συγκεντρωμένος στις προπονήσεις του και όλοι τώρα λένε ότι μάλλον γι’ αυτό φταίνε τα ερωτικά του μπερδέματα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top