Φ. Ξυλά: «Οι άνθρωποι σκοτώνουν τον έρωτα, όχι ο γάμος»

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της;

Φ. Ξυλά: «Οι άνθρωποι σκοτώνουν τον έρωτα, όχι ο γάμος»
​Για το γάμο, τις ανασφάλειές της και την τηλεόραση μίλησε η Φαίη Ξυλά.

«Δε νομίζω ότι άλλαξε τίποτα όταν παντρεύτηκα. Δεν καταλάβαμε κάποια διαφορά. Οι άνθρωποι μεταξύ τους σκοτώνουν τον έρωτα, όχι ο γάμος», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Μάλιστα δεν έκρυψε ότι έχει πο��λές ανασφάλειες, όπως άλλωστε όλοι οι άνθρωποι.

«Είμαι πολύ ανασφαλής. Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος χωρίς ανασφάλειες. Αλλά είμαι πολύ ασφαλής μες στην ανασφάλειά μου. Ηθοποιός είμαι και ως εκ τούτου είμαι πολύ ασφαλής σε συνεχή ανασφάλεια», τόνισε.

Ποιος είναι όμως ο μεγαλύτερος φόβος της;

«Ο θάνατος», απαντά. «Θα ήθελα να μην πεθάνω ποτέ! Πιστεύω μέσα μου ότι πρόκειται να τα καταφέρω, αν και νομίζω ότι δεν γίνεται αυτό», είπε.

Όσο για το ρόλο της γυναίκας μέσα στην κοινωνία, η Φαίη Ξυλά λέει:

«Νομίζω ότι οι γυναίκες ζουν σε έναν κόσμο φτιαγμένο από τους άνδρες και έχουν προσπαθήσει να υιοθετήσουν όλα τα αντρικά χαρακτηριστικά και να ανδροποιηθούν, ώστε να επιβιώσουν. Όλοι οι κανόνες, τα πάντα είναι φτιαγμένα από τους άνδρες και μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει», είπε.

Τέλος η Φαίη Ξυλά μίλησε και για τον καταιγισμό που δεχόμαστε στην ελληνική τηλεόραση από τα τούρκικα σίριαλ.

«Πριν από τα τούρκικα υπήρχαν τα βραζιλιάνικα. Και το προτιμώ από αυτό που έκαναν φέτος τα κανάλια με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις πληρωμές μου και έχω πληρωθεί γι’ αυτά που έχω κάνει. Καλύτερα είναι να μη γίνονται δουλειές αν δεν πληρώνονται οι συνάδελφοι. Το θεωρώ πολύ πιο έντιμο από το να κάνεις πολύωρα γυρίσματα και να καταλήγεις στο τέλος να μη σε πληρώνουν», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top