Ντροπιασμένος δηλώνει ο πρίγκιπας Χάρι για τα καμώματά του

Τώρα κατάλαβε τι έγινε με τις γυμνές του φωτογραφίες

Ντροπιασμένος δηλώνει ο πρίγκιπας Χάρι για τα καμώματά του

​Με το που έσκασαν οι φωτογραφίες που έδειχναν τον πρίγκιπα Χάρι εντελώς τσίτσιδο, αρκετοί αστέρες της showbiz έσπευσαν στο πλευρό τους και είπαν ότι γίνεται πολύ κακό για το τίποτα.

��ετά από σχεδόν μία εβδομάδα όμως, φαίνεται ότι και ο ίδιος ο άτακτος πρίγκιπας κατάλαβε τι είχε κάνει. Εντάξει μπορεί να αντέδρασε με μια μικρή… χρονοκαθυστέρηση, όμως τώρα συνειδητοποίησε ότι τα γλέντια του στο Λας Βέγκας του βγήκαν ξινά.

Που λέτε λοιπόν ο Χάρι έχει βάλει μαύρες πλερέζες και αισθάνεται πολύ απογοητευμένος.

«Ο Χάρι νιώθει ότι απογοήτευσε τον εαυτό του και είναι πολύ πικραμένος που επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο», δήλωσε φίλος του πρίγκιπα στους Sunday Times.

Πάντως δε θα επιτρέψει στην κακή του διάθεση να τον πάρει από κάτω και μάλιστα θα παρευρεθεί και στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών αγώνων, όπως είχε σχεδιάσει εξ αρχής.

Αρκετοί πάντως είναι αυτοί που επιμένουν ότι ακόμα κι ένας πρίγκιπας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή.

Κι έτσι να είναι όμως το κλίμα για τον Χάρι είναι αρκετά βαρύ στο παλάτι. Η Βασίλισσα θα κάνει πολύ καιρό να ξεχάσει τα γλέντια του εγγονού της στο Λας Βέγκας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top