Οι stars που τους τσάκωσαν τσίτσιδους κι έγιναν ρεζίλι

Οι γυμνές φωτογραφίες που δε θα ήθελαν κανείς να δει

Οι stars που τους τσάκωσαν τσίτσιδους κι έγιναν ρεζίλι

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Ο κακός χαμός έχει γίνει στο Μπάκινχαμ με τις γυμνές φωτογραφίες του άτακτου πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας. Δυστυχώς η ρήση "ότι γίνεται στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας" δεν ίσχυσε αυτή τη φορά και όλος ο κόσμος είδε με τα ίδια του τα μάτια τα κρυφά χαρίσματα του πρίγκιπα.

Δεν είναι ο μοναδικός όμως που έχει γίνει ρεζίλι όταν διέρρευσαν γυμνές του φωτογραφίες στον Τύπο.

Το 2011 βγήκαν στη φόρα γυμνές φωτογραφίες που είχε βγάλει μέσα στην κρεβατοκάμαρά της μια γυναίκα που είναι φτυστή η Blake Lively. Μέχρι και τα ψεύτικα tattoo που είχε ήταν ίδια με εκείνα που είχε κάνει η ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία "The Town". Οι εκπρόσωποί της πάντως δήλωσαν ότι πρόκειται απλά για... ομοιότητα και ότι δεν είναι η Blake.

Τα προσόντα του αποφάσισε να απαθανατίσει στο φωτογραφικό φακό και ο Chris Brown. Το 2011 είχε τη φαεινή ιδέα να φωτογραφήσει τον εαυτό του όπως τον γέννησε η μαμά του. Οι φωτογραφίες αυτές διέρρευσαν στο internet, αλλά ο Chris δε μάσησε και αντίθετα δήλωσε ότι είναι πολύ περήφανος για το σώμα του.

Έτσι την πάτησε και η πρώην αγαπημένη του Rihanna το 2009. Η τραγουδίστρια ήταν με τον Chris σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και έκαναν τρελίτσες. Ε, είπε κι εκείνη να απαθανατίσει τις στιγμές και τα έβγαλε όλα στη φόρα. Αφού χώρισε με τον Chris, εκείνος για να την εκδικηθεί διέρρευσε τις φωτογραφίες και φυσικά έκανε τη Rihanna να ψάχνει λαγούμι για να κρυφτεί.

Το 2007 το αθώο κοριτσάκι από το High School Musical, η Vanessa Hudgens κατακοκκίνησε από την ντροπή της όταν ήρθαν ��το φως γυμνές φωτογραφίες της που είχε τραβήξει η ίδια μέσα στο δωμάτιό της. Η ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της και το θέμα έληξε εκεί.

Ποιος θα ξεχάσει τις γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson, τις οποίες είχε βγάλει η ίδια με το κινητό της για να τις κάνει δώρο στο σύζυγό της Ryan Reynolds; Τελικά οι φωτογραφίες αυτές κατέληξαν στο διαδίκτυο και η Scarlett κατέφυγε μέχρι στο FBI για να βρει ποιος ευθύνεται για τη διαρροή.

Γυμνές φωτογραφίες όμως είδαμε και της Paris Hilton. Το 2005 που ήταν πολύ στα πάνω της, κάποιος χάκερ κατάφερε να κλέψει γυμνές φωτογραφίες της μέσα από το κινητό της από μια πολύ καυτή βραδιά με τον τότε καλό της. Πάντως η Paris δεν πτοήθηκε και πολύ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top