Τα τσουξε ο Brad Pitt και τα πήρε στο κρανίο η Angelina

Με ποιους και που πέρασε όλο το βράδυ ο ηθοποιός;

Τα τσουξε ο Brad Pitt και τα πήρε στο κρανίο η Angelina

​Ένα ξέφρενο βράδυ στην Punchbowl pub του Λονδίνου πέρασε ο Brad Pitt παρέα με το φίλο, σκηνοθέτη και πρώην σύζυγο της Μαντόνα, Guy Ritchie.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο αγαπητικός της Angelina Jolie ξεσάλωσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον Guy και άλλους φίλους.

Οι πηγές αναφέρουν ότι επέστρεψε γύρω στις 6 το πρωί στο σπίτι τους, στην περιοχή Richmond, σοκάροντας την Αντζελίνα επειδή δεν την είχε ενημερώσει αλλά κυρίως επειδή τον αντίκρισε....στουπί στο μεθύσι!!!

Όπως καταλαβαίνετε δεν άργησε η Angelina να βγάλει τα «μαχαίρια» και τα «πιστόλια»....

Αυτό το διάστημα ο Brad Pitt βρίσκεται στο Λονδίνο για να γυρίσει μερικές σκηνές από την τελευταία του ταινία «The Counselor» που πρωταγωνιστεί με τους Michael Fassbender, Penelope Cruz, Javier Bardem και Cameron Diaz.

Όσον αφορά την ημερομηνία του πολυπόθητου γάμου ο δήμαρχος Michael Letz ,του χωριού Correns, στη Νότιο Γαλλία, όπου ο Brad και η Angelina έχουν το καστράκι τους έδωσε την δική του απάντηση:

«Ποτέ δεν μίλησα μαζί τους για το πότε θα γίνει ο γάμος τους. Αυτή τη στιγμή γάμος δεν γίνεται. Όσα ακούστηκαν και εξακολουθούν να ακούγονται είναι ψέματα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top