Φτηνά την έβγαλε ο Tom Cruise με το διαζύγιο

Μόνο 400.000 δολάρια το χρόνο θα δίνει διατροφή

Να μην το πει ούτε του παππά ο Tom Cruise. Αν ισχύουν οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει το διαζύγιό του από την Katie Holmes του βγήκε πολύ φθηνό.

Μπορεί να έχει εκατομμύρια στους τραπεζικούς του λογαριασμούς και να θεωρείται ο πιο πλούσιος ηθοποιός στο Hollywood, στην Katie Holmes όμως για διατροφή θα δίνει μόνο 400.000 δολάρια το χρόνο.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Tom Cruise δε θα δώσει διατροφή στην Katie, αλλά είναι υποχρεωμένος να δίνει 33.000 δολάρια το μήνα για την ανατροφή της 6χρονης Suri, τουλάχιστον μέχρι εκείνη να κλείσει τα 18.

Ο Cruise θα καλύπτει επίσης τα ιατρικά έξοδα της μικρής, όπως επίσης και τις δαπάνες για την ασφάλιση και την εκπαίδευσή της.

Το πρώην ζευγάρι φαίνεται επίσης να συμφώνησε ότι η Suri δε θα μπει εσωτερική σε σχολείο της Σαϊεντολογίας και η Katie θα έχει την κηδεμονία της κόρης της, αν και ο ηθοποιός θα την επισκέπτεται συχνά.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι αν ο γάμος τους είχε κρατήσει 11 χρόνια, η Katie θα είχε δικαίωμα να πάρει τη μισή περιουσία του Tom Cruise που αγγίζει τα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Η συμφωνία ήρθε μόλις δύο μήνες αφού η Katie Holmes κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Τώρα μαμά και κόρη θα μπορέσουν ανεπηρέαστες να συνεχίσουν την καινούργια τους ζωή στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top