Ντύνεται νυφούλα η Εύα Λάσκαρη

Αύριο ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στη Μύκονο

Ντύνεται νυφούλα η Εύα Λάσκαρη
Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Λίγες μόνο ώρες απομένουν μέχρι η Εύα Λάσκαρη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να παντρευτεί τον καλό της Ντίνο Τσιώρη.

Το ραντεβού έχει κλειστεί για αύριο στις 18:30 στον Μητροπολιτικό Ναό της Μυκόνου και το ζευγάρι μετράει τις ώρες για το μεγάλο γεγονός.

Το νυφικό της Εύας θα είναι σε αρχαιοελληνικό στυλ, ενώ στο ίδιο ύφος θα είναι τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θα φοράει.

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της θα επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ενώ κουμπάρα θα είναι η πολύ καλή τους φίλη Μαρία Ιορδανοπούλου.

Ντίνος και Εύα γνωρίζονταν πολλά χρόνια και ήταν καλοί φίλοι. Η Εύα ήταν μεγάλη του θαυμάστρια και τον ακολουθούσε όπου κι αν έπαιζε. Στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου όμως έγινε το… κλικ και η σχέση τους από φιλική έγινε κάτι παραπάνω.

Οι δυο τους έκαναν σχέση και σε πάρα πολύ μικρό διάστημα ο Dj Dino έκανε πρόταση γάμου στην Εύα κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στη Σκωτία.

«Ερωτεύτηκα τα πάντα πάνω του. Από τον τρόπο που με κοιτάει, που μου μιλάει και μου συμπεριφέρεται, είναι όλα τέλεια πάνω του. Με τραβάει ως άνθρωπος πάρα πολύ, ασχολείται με τη μουσική κι αυτό μου αρέσει. Είμαστε σε όλα ίδιοι. Βρήκα το άλλο μου μισό και πετάω στα σύννεφα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Εύα.

Και οι δύο θέλουν γρήγορα να κάνουν οικογένεια και ονειρεύονται την ώρα που θα αποκτήσουν τα δικά τους παιδιά.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top