Elle Macpherson: Αυτή είναι η πανέμορφη εξοχική της κατοικία

Δείτε το κρησφύγετο του μοντέλου σε μια απομα��ρυσμένη περιοχή

Elle Macpherson: Αυτή είναι η πανέμορφη εξοχική της κατοικία

Το διεθνούς φήμης μοντέλο, Elle Macpherson, μας ξεναγεί στην πανέμορφη εξοχική της κατοικία και μιλά για την εσωτερική διακόσμηση που επιμελήθηκε η ίδια.

Η 48χρονη καλλονή και επιχειρηματίας πρόσφατα απέκτησε σπίτι στην πόλη Κότσγουολντς.

Το ύφος που επέλεξε να διακοσμήσει το σπίτι της έχει έντονο το στοιχείο του ξύλου και του μινιμαλισμού.

Αισθητή είναι η απουσία των καθρεπτών, καθώς υποστηρίζει «τι χρειάζομαι τους καθρέφτες, όταν κοιτάζω έξω από τα παράθυρα και βλέπω τη μοναδική ομορφιά της λίμνης και της άγριας φύσης από τα οποία περιτριγυρίζομαι»;

Ακόμα, περιγράφοντας την εσωτερική διακόσμηση δηλώνει πως «ήθελα η φύση να είναι μέσα στο σπίτι μου. Τα χρώματα του μπλε και του πράσινου βρίσκονται σε κάθε γωνιά».

Στον τελευταίο όροφο βρίσκεται η master κρεβατοκάμαρα της με τζακούζι και μεγάλο μπαλκόνι που βλέπει στη λίμνη και η ίδια λέει πως «είναι σίγουρα το κρησφύγετο μου εδώ».

Όλη η περιοχή είναι ήσυχη, ενώ ένα επιβλητικό spa και μια μεγάλη πισίνα χτίστηκε πρόσφατα κοντά στο σπίτι. Οι δυο της γιοι έχουν λατρέψει το σπίτι.

Ακόμα, έχει τρέλα με τους πίνακες, ενώ έχει κάνει ένα από τα hobby της επάγγελμα, δημιούργησε καταπληκτική σειρά εσωρούχων που φέρουν την υπογραφή της!Και δεν έμεινε εκεί, καθώς αυτό το διάστημα εκτός από μοντέλο είναι και παρουσιάστρια, ενώ υπέγραψε και συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία καλλυντικών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top