Χρ. Δάντης: «Ο προηγούμενος γάμος μου είναι μελανό σημείο στη ζωή μου»

Η απογοήτευση, τα λάθη και η νέα του ζωή

Χρ. Δάντης: «Ο προηγούμενος γάμος μου είναι μελανό σημείο στη ζωή μου»
Χωρίς να μασάει τα λόγια του και έχοντας περάσει αρκετός καιρός από τη διάλυση του τελευταίου του γάμου, ο Χρήστος Δάντης μιλά με σκληρά λόγια για εκείνη την περίοδο της ζωής του και τον πόλεμο που όπως λέει δέχτηκε εκείνος και η τωρινή σύζυγός του.

«Ο προηγούμενος γάμος μου είναι ένα πολύ μελανό σημείο της ζωής μου», είπε ο τραγουδιστής, λέγοντας ότι έχει κάνει αρκετά λάθη στην προσωπική του ζωή.

«Κάποιον ή κάποιους από τους γάμους μου τους θεώρησα λάθος. Έγιναν σε λάθος στιγμή ή δεν έπρεπε να γίνουν καθόλου. Αυτό ισχύει και σε σχέσεις μου. Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου που με απογοήτευσαν πάρα πολύ και τους άφησα να κάνουν λάθος επί τούτου για να δω τη συμπεριφορά τους», είπε.

Μάλιστα ο Χρήστος Δάντης είπε ότι την περίοδο που έπαιρνε διαζύγιο από την Φλώρα Θεοδώρου και η νυν σύζυγός του, Τζένη ήταν έγκυος στην κόρη τους, δέχτηκαν και οι δύο απίστευτο πόλεμο.

«Φοβήθηκα πάρα πολλές φορές εκείνη την περίοδο ότι η Τζένη μπορούσε να χάσει το παιδί. Εκείνη δεν μου έδειχνε το φόβο της. Ξέρω ότι ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένη και πληγωμένη. Όσα είχαν γίνει την είχαν επιβαρύνει. Οι επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν αναμενόμενες. Ήξερα με τι ανθρώπους είχα να κάνω. Απλώς ένιωσα ένα άδειασμα γιατί περίμενα να με διαψεύσουν, να κάνω εγώ λάθος, να μην είναι έτσι τα πράγματα. Επίσης πίστευα ότι θα γιν��ταν σεβαστό ότι όλη αυτή η ιστορία είχε να κάνει με μια γυναίκα που είχε ένα παιδί στην κοιλιά. Ήταν πάρα πολύ άσχημη και άνανδρη αυτή η συμπεριφορά. Ο ανδρισμός δεν έχει να κάνει με το φύλο», είπε.

Τώρα πάντως νιώθει την απόλυτη ευτυχία με τη γυναίκα του, Τζένη που είναι το «λιμάνι» του. Μάλιστα έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενος, αφού φέτος ο γιος του, Χριστόφορος θα μείνει μαζί του.

«Ο γιος μου, μου έλειψε πάρα πολύ. Τα τρία τελευταία χρόνια πέρασαν δύσκολα χωρίς το γιο μου, γιατί τις πολύ ευτυχισμένες στιγμές, την ώρα που γεννήθηκε η αδελφή του, αλλά και τις δυσκολίες που είχαμε την περίοδο που η Τζένη ήταν έγκυος, ήθελα να τις έχω μοιραστεί με τον Χριστόφορο. Όμως φέτος θα μείνει εδώ στην Ελλάδα και τον έχω κοντά μου», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top