Στην Κέρκυρα οι Brangelina!

Όργωσε όλη την Ελλάδα το λαμπερό ζευγάρι του Hollywood

Στην Κέρκυρα οι Brangelina!

Η Κέρκυρα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο τελευταίος σταθμός των διακοπών των Brangelina στην Ελλάδα. Από την Πύλο, στη Χαλκιδική και από εκεί στην Κέρκυρα το λαμπερό ζευγάρι του Hollywood έγραψε πολλά ναυτικά μίλια φέτος στη χώρα μας.

Σύμφωνα με κατοίκους του νησιού ο Brad και η Angie μαζί με τα βλαστάρια τους έμεναν έξω από το Κασσιόπη σε υπερπολυτελέστατο σκάφος.

Και οι δύο έκαναν ότι μπορούσαν για να μην τους πάρει κανένα κακό μάτι, όμως τελικά δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι.

Διότι αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό tour στην θάλασσα κι εκεί τους είδαν κάποιοι ντόπιοι να απολαμβάνουν το μαγευτικό τοπίο του Ιονίου.

Brad Pitt και Angelina Jolie ήταν πάρα πολύ απλοί, χωρίς τουπέ και βεντετιλίκια, ενώ τα παιδιά ήταν μέσα στον ενθουσιασμό και έπαιζαν με τα ψαράκια στη θάλασσα. Μάλιστα το σκάφος κάποια στιγμή σταμάτησε σε ερημική παραλία για να κάνει ο Brad μια βουτιά, χωρίς να τον ενοχλούν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μάθαμε επίσης ότι το ζεύγος αγόρασε και σουβενίρ από την παλιά πόλη της Κέρκυρας, ενώ είχαν και prive ξενάγηση στο παλιό φρούριο του νησιού.

Πάντως κανείς δεν κατάφερε να τους βγάλει μια φωτογραφία, κι αυτό γιατί σε κάθε τους βήμα από δίπλα ήταν και καμιά δεκαριά σωματοφύλακες που προκαλούσαν… δέος στους ντόπιους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top