Ζώδια και Άρης στο Σκορπιό: Οι φλογερές νύχτες των ζωδίων!

...της Παρθένας Αστεριάδου!

Ζώδια και Άρης στο Σκορπιό: Οι φλογερές νύχτες των ζωδίων!
…της Παρθένας Αστεριάδου
Όπως σας ενημέρωσε και χθες το star.gr και η Παρθένα Αστεριάδου, ο Άρης, ο πλανήτης της ενεργητικότητας και της σεξουαλικής δράσης φεύγει από το ζώδιο του Ζυγού, σε μια θέση που δεν βοήθησε πολύ τις διαπροσωπικές σχέσεις και εισέρχεται την Πέμπτη στις 23 Αυγούστου όπου και θα παραμείνει ως τις 6 Οκτωβρίου, στο ζώδιο του Σκορπιού!
Αυτή είναι μια θέση που του ταιριάζει, αφού εκεί βρίσκει τη χαμένη του δύναμη, ανακτά τις δυνάμεις του και υπόσχεται νύχτες έντονου πάθους! Αυτήν την περίοδο, θα νιώθετε τη φωτιά να σιγοκαίει μέσα σας, την τόλμη για ρίσκο, αλλά ακόμη συναισθηματική δύναμη και σεξουαλική ενέργεια!
Ευνοημένα απ’αυτή τη διέλευση θα είναι τα ζώδια της Γης -Ταύροι, Παρθένοι, & Αιγόκεροι- (επιτέλους !) και τα ζώδια του νερού - Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες!
Εσείς που έχετε μεγαλύτερη εύνοια απ’ αυτή τη θέση, θα δείτε να γίνονται πραγματικότητα όλα όσα είχατε μέχρι τώρα στο μυαλό σας!
Η επιρροή του Άρη στο Σκορπιό για τα υπόλοιπα ζώδια:
Ζυγός: Προβλέπονται αισθησιακές και ερωτικές στιγμές για σας, μόνο που θα πρέπει να ξοδέψετε κάποια χρήματα (!). Θα βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα κεφάλαια σας… τι «διπλωμάτες» είστε άλλωστε…! Στην ερωτική σας ζωή, θα δείξετε στον σύντροφο σας τόσο την αγάπη σας, όσο και τη ζήλια και την κτητικότητα σας!
Σκορπιός: Για σας δύο τινά υπάρχουν με τη θέση του Άρη στο ζώδιο σας! «Η’ έρωτα θα κάνετε ή πόλεμο!» Θα νιώθετε τόσο δυνατοί, ακλόνητοι και με extra αυτοπεποίθηση, που κάποιες φορές θα εκφράζεστε με έπαρση και αλαζονεία! Το αχαλίνωτο σεξουαλικό πάθος που θα νιώθετε, προσέξτε που θα το «ξεδιπλώσετε..»!
Τοξότης: Εσείς θα έχετε μια μυστικοπάθεια αυτήν την περίοδο, καθώς θα νιώθετε ότι τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα προγραμματίσατε! Καλό θα ήταν να αφήσετε στους άλλους τις πρωτοβουλίες (για μια φορά στη ζωή σας!) Σε μυστικό φόντο θα κινηθεί και κάποια σεξουαλική σας σχέση, γι’ αυτό το νου σας στους/ στις δεσμευμένους/ες!
Αιγόκερως: Για σας, ο Άρης επηρεάζει το κομμάτι της φιλίας! Θα κάνετε νέους φίλους, θα τσακωθείτε ίσως με παλιούς, ενώ μια φιλία… μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση!
Υδροχόος: Η ενέργεια σας και το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στα επαγγελματικά σας , που θα αναγνωριστείτε, χάρη στο ζήλο και στην προθυμία που θα επιδείξετε στην εργασία σας. Ελέγξτε μόνο τη φιλοδοξία σας, αλλά και τις επιδιώξεις των άλλων! Με τόση δουλειά… που χρόνος για έρωτες;;
Ιχθύες: Εσείς… τα ταξίδια σας, είτε τα νοητά, είτε τα πραγματικά! Θα έχετε μια έντονη επιθυμία για δράση και περιπέτεια. Ένα ταξίδι, λοιπόν, μπορεί να σας οδηγήσει να σας οδηγήσει στον έρωτα ή μπορεί να ερωτευτεί κάποιον/α… από απόσταση!! Πάντως, σεξουαλικά θα είστε μες την ενέργεια!
Αν θέλετε να διαβάσετε τις προβλέψεις για τα 6 πρώτα ζώδια, πατήστε εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top