Ποια super star βούτηξε στη θάλασσα, καλυμμένη από την κορυφή ως τα νύχια;

Δεν τα πάει καλά με τον ήλιο

Ποια super star βούτηξε στη θάλασσα, καλυμμένη από την κορυφή ως τα νύχια;
Οι ντροπές φαίνεται έπιασαν τη Madonna τώ��α στα 54 της και όταν πάει στην παραλία δε θέλει να μας δείξει καθόλου ακάλυπτο το κορμί της. Τι κι αν κατά τη διάρκεια της περιοδείας της έκανε κανονικό striptease επί σκηνής; Τώρα πού πήγε διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα αρνείται πεισματικά να φορέσει το μπικινάκι της.

Αντ’ αυτού φόρεσε ένα λευκό μακρυμάνικο μπλουζάκι, ζιβάγκο παρακαλώ και ένα φαρδύ, ψαράδικο παντελόνι και βούτηξε έτσι στη θάλασσα. Για να κάνει… αντίθεση μάλιστα φορούσε κι ένα χρωματιστό καπέλο αμφιβόλου αισθητικής, όταν δίπλα της πλατσούριζαν σαν τα μικρά παιδιά, φορώντας τα μαγιουδάκια τους, ο καλός της Brahim Zaibat και η κόρη της Λούρδη.

Βλέπετε η Λούρδη δεν τον φοβάται καθόλου τον ήλιο και θέλει να αποκτήσει αυτό το σοκολατί χρώμα που κάνει τις γυναίκες πιο… εξωτικές.

Η Madonna πάλι ακούει ήλιος και παθαίνει κρίση. Μήπως φοβάται ότι θα αυξηθούν οι ρυτίδες; Μήπως λατρεύει το λευκό, αλαβάστρινο χρώμα της που ήταν ένδειξη ομορφιάς κατά την περίοδο της Αναγέννησης;

Τι να σας πούμε κι εμείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κορμί της Madge δεν πρόκειται αν το δείτε στην παραλία. Οπουδήποτε αλλού σίγουρα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top