Ποια πασίγνωστη ηθοποιός απεχθάνεται τις γυμνές σκηνές;

Κάνε κλικ για να μάθεις

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός απεχθάνεται τις γυμνές σκηνές;

Η Blake Lively δηλώνει κατά των γυμνών σκηνών στις ταινίες και το..βροντοφωνάζει!!

«Όταν βλέπω γυμνό σε μια ταινία μου αποσπά την προσοχή. Όταν δω μια κοπέλα με τα στήθη έξω θα μείνω και θα κοιτάω αυτό. Δεν θα προσέξω κάτι άλλο στη σκηνή. Δεν γίνεται διαφορετικά. Απλά εγώ δεν θα το κάνω ποτέ» είπε στην τελευταία της συνέντευξη η star του Hollywood.

Η πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl» αποτελεί ένα από τα πλέον μεγάλα ονόματα νέων ηθοποιών του Hollywood και απασχολεί πολύ τα media με τη σχέση της με τον πρώην της Scarlett Johansson, Ryan Reynolds.

Μπορεί να θαυμάζουμε το καλλίγραμμο κορμί της, αλλά η ίδια ισχυρίζεται πως «είμαι φρικτή. Δεν γυμνάζομαι καθόλου. Λατρεύω απίστευτα πολύ το φαγητό».

Όσο για την εμφάνιση της δηλώνει πως «υπάρχουν μέρες που κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω «ω Θεέ μου, δεν μου αρέσει καθόλου η εικόνα μου. Μερικές φορές δεν μου κάνουν τα ρούχα μου. Μόνο τότε προσέχω τι τρώω».

Τέλος, μίλησε για τις φιλίες λέγοντας πως «έχω ανάγκη από καλούς φίλους. Από άτομα που μπορούν να σου πουν σε αγαπάω μέχρι θανάτου, αλλά είσαι απαράδεκτη ορισμένες φορές. Πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top