Ζώδια: « Ο Άρης έρχεται… και μπαίνει στο Σκορπιό! Ετοιμαστείτε για καυτές νύχτες!»

...της Παρθένας Αστεριάδου!

Ζώδια: « Ο Άρης έρχεται… και μπαίνει στο Σκορπιό! Ετοιμαστείτε για καυτές νύχτες!»
της Παρθένας Αστεριάδου
Ναι! Ο πλανήτης Άρης φεύγει από το ζώδιο του Ζυγού, που τάραξε την ισορροπία και την ηρεμία των διαπροσωπικών σχέσεων όσο έμεινε εκεί και εισέρχεται την Πέμπτη στις 23 Αυγούστου όπου και θα παραμείνει ως τις 6 Οκτωβρίου, στο ζώδιο του Σκορπιού! Επιτέλους μια θέση που του ταιριάζει, αφού εκεί βρίσκει τη χαμένη του δύναμη, ανακτά τις δυνάμεις του και υπόσχεται νύχτες έντονου πάθους! Αυτήν την περίοδο, θα νιώθετε τη φωτιά να σιγοκαίει μέσα σας, την τόλμη για ρίσκο, αλλά ακόμη συναισθηματική δύναμη και σεξουαλική ενέργεια!
Ευνοημένα απ’αυτή τη διέλευση θα είναι τα ζώδια της Γης -Ταύροι, Παρθένοι, & Αιγόκεροι- (επιτέλους !) και τα ζώδια του νερού - Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες!
Εσείς που έχετε μεγαλύτερη εύνοια απ’ αυτή τη θέση, θα δείτε να γίνονται πραγματικότητα όλα όσα είχατε μέχρι τώρα στο μυαλό σας!
Η επιρροή του Άρη στο Σκορπιό στα ζώδια:
Κριός: Θα φουντώνετε από τις σεξουαλικές σας επιθυμίες και τα πάθη σας που θα αυξάνονται, ενώ οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσετε να αναγεννήσετε σεξουαλικά τη σχέση σας. Ωστόσο προσέχετε να μην συνοδεύεται τις σεξουαλικές σας επαφές με επιθετικότητα και λογομαχίες…!
Ταύρος: Εσείς ό,τι κρατούσατε σε καταστολή τόσο καιρό τώρα, τώρα θα βγει στην επιφάνεια! Μόνο με συγκαταβατική διάθεση και ειλικρίνεια, θα είστε σε θέση να επιτύχετε κάτι είτε αφορά στις σχέσεις ή τις συνεργα��ίες! Οι ελεύθεροι θα έχετε την έντονη την επιθυμία να ξεκινήσετε μια νέα σχέση!
Δίδυμοι: Το μυαλό σας θα πάθει υπερκόπωση από τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που θα έχετε! Αν θα γίνουν πραγματικότητα είναι άλλο θέμα…, αλλά μάλλον κάτι θα καταφέρετε!
Καρκίνος: Είστε πιο ευδιάθετοι από ποτέ για παιχνίδι, διασκέδαση και αχαλίνωτα ερωτικά πάθη! Θα είναι τόσο έντονο το πάθος σας που θα διεκδικείτε με τόλμη ό, τι επιθυμείτε! Αν είστε ελεύθεροι, ετοιμαστείτε να ζήσετε τον απόλυτο έρωτα… αφού ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα!
Λέων: Ο θυμός σας χτυπάει κόκκινο και θα βγαίνει στην επιφάνεια συνεχώς αυτό το διάστημα, αφού μέσα σας θα νιώθετε συναισθηματικά πληγωμένοι! Στην ερωτική σας ζωή αναζητάτε περισσότερη οικειότητα και συναισθηματική προσέγγιση!
Παρθένος: Επιτέλους… αφήνετε τις ντροπές και γίνεστε τολμηροί, προκειμένου να ζήσετε τη στιγμή! Μιλάτε ανοιχτά, εκφράζετε τον έρωτα σας, ενώ η φαντασία σας «οργιάζει» τόσο πολύ που γίνεστε λεκτικά τολμηροί, ακόμα και στο….. κρεβάτι! Ταξίδι στο προσκήνιο που θα περάσετε σούπερ, αλλά αφήστε καλύτερα να οδηγήσει ο σύντροφος σας (αν είναι στα ζώδια που δεν βάλλονται!)!!
Stay tuned: Οι προβλέψεις του Άρη στον Σκορπιό για τα υπόλοιπα ζώδια αύριο…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top