Βρήκε νέο έρωτα η Νίνα Λοτσάρη!

Τα καυτά φιλιά της με νεαρό στην Κέρκυρα

Βρήκε νέο έρωτα η Νίνα Λοτσάρη!
Μπορεί η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης να μη θέλουν να μιλήσουν ακόμα δημόσια για το διαζύγιό τους, οι φωτογραφίες όμως της ηθοποιού που διέρρευσαν στα μέσα αποδεικνύει ότι ο δεκάχρονος γάμος τους έχει τελειώσει οριστικά και ότι εκείνη πλέον ζει τον έρωτα στην αγκαλιά άλλου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Νίνα Λοτσάρη βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Κέρκυρα για να κάνει διακοπές με έναν άλλο άνδρα. Το όνομά του είναι Σπύρος και κατάγεται από τα Επισκοπιανά της Κέρκυρας.

Οι δυο τους σύχναζαν στην παραλία Μεσογγή και απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα στο beach bar «Barocco», χωρίς να έχουν καμία διάθεση να κρύψουν τον έρωτά τους.

«Φιλιούνται, αγκαλιάζονται, είναι τρυφεροί ο ένας με τον άλλο, όπως κάθε ζευγάρι. Δεν μας φάνηκε ότι κρύβονται ή ότι θέλουν να τους δουν. Εδώ το μέρος είναι πολυσύχναστο, δεν έρχεσαι αν δε θέλεις να σε δουν», είπε άνθρωπος που τους συνάντησε στη συγκεκριμένη παραλία.

Μάλιστα όσοι τους συνάντησαν είπαν ότι ήταν πολύ άνετοι και τρυφεροί ο ένας με τον άλλο.

«Είναι πάρα πολύ άνετοι. Για κάποιον που τους έβλεπε για πρώτη φορά δεν αποτελούσαν παρά άλλο ένα νέο και ερωτευμένο ζευγάρι», είπε άνθρωπος που τους είδε.

Όσο για τον πρώην σύζυγό της, εκείνος βρίσκεται στη Ρόδο για τα γενέθλια του ιδιοκτήτη του Rodos Palace και δεν θέλει να δώσει καθόλου συνέχεια στο σίριαλ με το διαζύγιό τους.

Πάντως Νίνα και Κωνσταντίνος μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι, αλλά θα συνεχίσουν να είναι συνεργάτες. Εκείνος θα παραμείνει ο μάνατζέρ της, απλά θα μπορεί να αναλάβει και άλλους καλλιτέχνες.
Ο γάμος τους κράτησε δέκα ολόκληρα χρόνια και μαζί απόκτησαν δύο κόρες. Οι σχέσεις τους παραμένουν πάρα πολύ καλές και οι δυο τους έχουν πει ότι προτεραιότητά τους είναι τα δύο τους παιδιά.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top