Αγκαλιά με το θετό αδελφό της η Bobbi Kristina

Ερωτευμένη στην πρεμιέρα της τελευταίας ��αινίας της Whitney Houston

Θα έπρεπε να είναι η βραδιά της Whitney Houston όμως δυστυχώς ο πρόωρος χαμός της έκανε αισθητή την απουσία της από την πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας "Sparkle".

Στο κόκκινο χαλί όμως βρέθηκε η κόρη της Bobbi Kristina και μάλιστα δεν ήταν μόνη της. Αντίθετα πόζαρε αγκαλιά με το θετό αδελφό της, με τον οποίο οι φήμες θέλουν να είναι αρραβωνιασμένοι και να σχεδιάζουν να παντρευτούν.

Μπορεί οι δυο τους να ζουν σαν αδέλφια περισσότερο από μια δεκαετία, μετά όμως από το θάνατο της Whitney φούντωσε ανάμεσά τους ο έρωτας.

Οι δυο τους συζούν στην έπαυλη της τραγουδίστριας στην Ατλάντα και μάλιστα δε δίστασαν να αποκαλύψουν τον έρωτά τους και στην πρεμιέρα της ταινίας.

Προς το παρόν αρκούνται σε τρυφερά ενσταντανέ, ερωτικά δείπνα και ότι κάνει οποιοδήποτε ερωτευμένο ζευγάρι. Αν το ειδύλλιο ευοδωθεί, τότε όταν η Bobbi Kristina γίνει 30 θα κληρονομήσει όλη την περιουσία της μητέρας της και θα τη χαρεί μαζί με τον Nick.

Οι συντελεστές της ταινίας απέδωσαν φόρο τιμής στην ντίβα της μουσικής, τονίζοντας ότι ήταν μια από τις καλύτερες συνεργάτιδες, που δε δίσταζε να δίνει τις συμβουλές της απλόχερα, ακόμα κι όταν κάποιος δεν τις ζητούσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top