Αλέξης Γεωργούλης: «θέλω να κάνω οικογένεια τα επόμενα δύο χρόνια»

Στην Ελλάδα ή το Λος Άντζελες θέλει να βρει τον έρωτα;

Αλέξης Γεωργούλης: «θέλω να κάνω οικογένεια τα επόμενα δύο χρόνια»

Κορίτσι για σπίτι και, μάλιστα, από την Ελλάδα θέλει να βρει ο Αλέξης Γεωργούλης, δηλώνοντας πως θέλει να κάνει οικογένεια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια!

«Κάποτε, πολύ μικρός, ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Ήθελα μια ήρεμη ζωή, στο χωριό μου, με παιδιά, κοινωνικές υποχρεώσεις και μια δουλειά 8 με 5. Τώρα δεν θέλω τίποτε από όλα αυτά. Ειδικά η ιστορία με το Λος Άντζελες με έκανε να βάλω σε πρώτη προτεραιότητα την καριέρα μου και μετά την προσωπική μου ζωή», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

Ο Αλέξης, όμως, παραδέχεται πως πλέον σκέφτεται όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο να αποκατασταθεί: «θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το κεφάλαιο “οικογένεια” και δεν θα ήθελα να γίνει μετά τα 40. Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια».

«Επειδή μοιράζομαι σε δύο ηπείρους, δεν μπορώ να χτίσω σχέσεις διαρκείας, κάτι που μου λείπει και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ», συνέχισε ο η��οποιός και ξεκαθάρισε πως θέλει να δημιουργήσει οικογένεια στην Ελλάδα. «Από εδώ ξεκίνησα και πιστεύω πως κάποια μέρα θα τα καταφέρω!», κατέληξε.

Όσες πιστές και έτοιμες για γάμο… σπεύσατε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top