Ζώδια και νέα γνωριμία: Θα σας πάρει τηλέφωνο ή μήπως να πάτε γι 'άλλα;;

...της Παρθένας Αστεριάδου!

της Παρθένας Αστεριάδου
Έχοντας ήδη αναφέρει ποιοι να περιμένετε τηλέφωνο ή όχι, αν έχετε εμπλακεί προσφάτως με κάποιο από τα πρώτα 6 ζώδια, ήρθε η ώρα να μάθετε και οι υπόλοιποι τι θα γίνει με τη νέα σας γνωριμία!
Ζυγός: Αν γνωρίσατε κάποιο Ζυγό, να εύχεστε να αποφασίσει γρήγορα! Γιατί όσο εσείς θα είστε πάνω από το τηλέφωνο, αυτός/ή θα αμφιταλαντεύεται να πάρει ή να μην πάρει! (Σιγά βρε αδελφέ… ένα τηλέφωνο είπαμε να πάρεις, όχι να κάνεις πρόταση γάμου!) Κάποια στιγμή για να είναι σωστός/ή και τυπικός/ή θα πάρει…! Ως τότε όμως… “Γειά χαρά και αμύγδαλα!” Μήπως να κάνατε εσείς μια πρώτη κίνηση;;
Σκορπιός: Ο Σκορπιός αν θέλει να σε δει και να σε γνωρίσει, θα πάρει! Δεν έχει κολλήματα! Ότι επιθυμεί, το διεκδικεί χωρίς φόβο και με πάθος! Αν δεν σε καλέσει, μην τον περιμένεις! Όχι δεν τον πάτησε τρένο, δεν έχασε το τηλέφωνο σου και έχει δωρεάν χρόνο ομιλίας! Απλά είχε πιει λίγο παραπάνω και ήταν σε flirt mood…!
Τοξότης: Το νου σου με τους Τοξότες… γιατί ειδάλλως σε βλέπουμε σε διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας! Όχι από τη μεγάλη χρήση τηλεφωνίας, αλλά από την προσκόλληση πάνω από το ακουστικό! Καλό θα ήταν να μην περιμένεις τίποτα, έτσι ώστε ακόμη κι αν σε πάρει να σου κάνει έκπληξη! Δεν αποκλείεται να σε καλέσει… απλά αγνοούμε το πότε!
Αιγόκερως: Είναι σοβαροί/ες… δεν θα ζητούσαν ή δεν θα έδιναν ποτέ ένα τηλέφωνο αν δεν είχαν σκοπό να το χρησιμοποιήσουν! Μόνο χαλαρά, μην του/της γίνετε και πολύ στενός κορσές! Χαλαρά και σταθερά και όλα θα γίνουν !
Υδρο��όος: Το πιθανότερο είναι να αργήσει να σας π��ρει τηλέφωνο.. αφού συνήθως ότι θυμάται χαίρεται! Εσείς όμως, αν όταν σας καλέσει απαντήσετε, φροντίστε να μην αρχίσετε να του «ζαλίζετε τον έρωτα»… με καρφιά τύπου: “Σαν τα χιόνια”, “Πώς και μας θυμήθηκες;;” κτλ. Προς Θεού μην κάνετε το λάθος και τον/την καλέσετε εσείς πρώτοι/ες!
Ιχθύες: Με τους Ιχθύες καλό είναι να κρατήσετε μια ισορροπία! Επειδή είναι ντροπαλός και ανασφαλής δεν θα ήταν κακό να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση και να του δείξετε το ενδιαφέρον σας και ότι τον νοιάζεστε! Από την άλλη, επειδή δεν αντέχει και την πολλή πίεση, θα πρέπει να κρατήσετε το «μέτρο» στο ενδιαφέρον σας! Πάντως καλέστε τον εσείς…!
Για να δείτε τις αντιδράσεις σε νέες γνωριμίες των πρώτων 6 ζωδίων, πατήστε εδώ
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top