Zώδια και Νέος έρωτας: Θα χτυπήσει το τηλέφωνο σας ή μήπως να καλέσετε εσείς;;

... της Παρθένας Αστεριάδου!

Zώδια και Νέος έρωτας: Θα χτυπήσει το τηλέφωνο σας ή μήπως να καλέσετε εσείς;;
της Παρθένας Αστεριάδου​
Αχχχ αυτές οι νέες γνωριμίες…! Όσο ενδιαφέρουσες είναι, από αντίστοιχου βεληνεκούς καρδιοχτύπι συνοδεύονται! Αφήστε που η αγωνία μας τρώει… αν θα πάρει , δε θα πάρει τηλέφωνο;;
Γιατί τι να το κάνεις… να ενθουσιαστείς και να πετάς στα σύννεφα, αν είναι να προσγειωθείς απότομα στη γη;; Επειδή η αναμονή «σκοτώνει» και εμείς το ξέρουμε καλά αυτό, το star.gr και η Παρθένα Αστεριάδου σας δίνει μια πρώτη γεύση με το τι να περιμένετε από τις νέες γνωριμίες σας, ανάλογα με το ζώδιο τους, χωρίς να χρειάζεται να κάθεστε πάνω από το τηλέφωνο!
Κριός: Αν γνωρίσατε κάποιο/α Κριό, θα πρέπει να συνυπολογίσετε τις συνθήκες γνωριμίας! Είναι παρορμητικός/ή και μπορεί να μην το είχε «σοβαρό» σκοπό να σας γνωρίσει! Ωστόσο, αν του/της κάνατε το κλικ, να θυμάστε να τον/την δυσκολέψετε λίγο! Θέλει ��άντα να είναι κυνηγός… μην το ξεχνάτε! Επ’ ουδενί… μην πάρετε τηλέφωνο εσείς πρώτοι!

Ταύρος: Με το πάσο του… κάνει βήματα χελώνας! Δεν θα σας πάρει τηλέφωνο άμεσα, θέλει να το σκεφτεί πρώτα, Βέβαια, άμα τον/την πάρετε εσείς πρώτοι… δεν θα τον/την χάλαγε καθόλου! Τώρα, αν δεν δώσετε σημεία ζωής, μπορεί να σας πάρει κάποια στιγμή… αν δεν βαρεθεί να το κάνει κι αυτό!

Δίδυμοι: Με τους Διδύμους θα περάσετε τέλεια τηλεφωνικά… αφού είναι φανς της επικοινωνίας, τόσο της τηλεφωνικής όσο και της «μηνυματικής»…! Στείλτε του λοιπόν, άφοβα… θα το χαρεί και θα τον/την ενθουσιάσει! SOS σε δύο βασικά θέματα: 1) Είναι εγκεφαλικός και θέλει καλό επικοινωνιακό παιχνίδι και 2) αν κλείσετε ραντεβού συνάντησης… εεε μην βιαστείτε να είστε εκεί στην ώρα σας…! Ούτε αυτός/ή θα ‘ναι!
Καρκίνος: Αν φτάσει στο επίπεδο να ζητήσει τηλέφωνο… είστε σε καλό δρόμο! Σημαίνει ότι ενδιαφέρεται… αρκετά! Να ξέρετε ότι δεν θα σας καλέσει αμέσως για να μη δείξει ότι σας κυνηγάει! Εσείς ξενερωμένοι που άργησε να πάρει… θα του το παίξετε «ιστορία», γεγονός που θα του αρέσει...! Τώρα αν δεν κρατιέστε και θέλετε να τον /την καλέσετε εσείς πρώτοι/ες… να ξέρετε δεν έχει τέτοια κολλήματα!
Λέων: Για να σας ζητήσει τηλέφωνο, στάνταρ θα σας πάρει! Μόνο, που θα πρέπει αφού σας κάνει αυτήν την τιμή και εσείς να δείξετε ανάλογη στάση! Χαρούμενοι/ες που σας κάλεσε και κυρίως διαθέσιμοι/ες! Από την άλλη, επειδή του/της αρέσουν οι κόλακες… δεν θα τον/την χάλαγε να καλούσατε εσείς πρώτοι… αλλά στις γυναίκες που γνώρισαν Λέοντα, δεν θα το σύστηνα!

Παρθένος: Κάτσε βρε περίμενε…! Πότε να προλάβει να σε πάρει τηλέφωνο, έχει να τσεκάρει τόσα πράγματα πρώτα! Του/της κάνεις ή όχι;; Το αναλύει, το ξανασκέφτεται γιατί αν δεν είναι σίγουρος/η… που να μπαίνει σε διαδικασία νέων γνωριμιών τώρα;;! Αν σας πάρει όμως ή τον/την πάρετε εσείς και απαντήσει θετικά για ραντεβού ή έστω με χαρά στο τηλέφωνο, να ξέρετε ότι σίγουρα σας ξεχώρισε… από τη μάζα! Κι αυτό είναι μεγάλο κατόρθωμα… αν πολιορκείτε Παρθένο!

Οι αναμένοντες τηλέφωνημα από τα υπόλοιπα 6 ζώδια... θα μάθετε σε λίγο αν θα σας πάρουν ή όχι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top