Η ελληνική showbiz "διακοπάρει" ανά την Ελλάδα!

Οικογενειακές διακοπές, μετά τέκνων αλλά και single!

Η ελληνική showbiz "διακοπάρει" ανά την Ελλάδα!

Διακοπές, μετά τη Σίφνο και την Τήνο, βρέθηκε να κάνει στη Μύκονο η Ζέτα Δούκα! Η ηθοποιός απόλαυσε για λίγες μέρες το νησί των ανέμων, κάνοντας μπάνιο μαζί με καλούς της φίλους στην παραλία Φτελιά, ενώ δεν παρέλειψε την καθημερινή της εκγύμναση, κολυμπώντας πάνω από μία ώρα!

Στο αγαπημένο του νησί και γενέτειρα του, στη Λήμνο, βρίσκεται ο Στέλιος Ρόκκος, με την επί δύο ετών σύντροφο του Ελένη Γκόφα και τις κόρες του, Δέσποινα και Μέλια! Οι τέσσερις τους απολαμβάνουν τα παιχνίδια στη θάλασσα, τις βόλτες με το σκάφος, το ψάρεμα, ενώ ο τραγουδιστής επισκέπτεται συχνά και το beach bar του αδελφού του!

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στη Μεσσηνία, φυσικά μαζί με τους δύο γιούς τους, Έκτορα και Αλέξανδρο! Το μέρος το γνώρισε η όμορφη ηθοποιός, μέσω των γυρισμάτων της σειράς "Κλινική περίπτωση", ενώ στην παραλία Καρδαμύλη βρήκαν ότι χρειάζονταν για να χαρούν τις οικογενειακές διακοπές τους!

Η Μαρία Μπεκατώ��ου και ο σύζυγος της Αντώνης Αλεβιζόπουλος επέλεξαν τον τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας, την Κεφαλονιά, για να παραθερίσουν! Το ζεύγος χαίρεται το ζεστό καλοκαίρι παρέα με φίλους στην παραλία Μακρύς Γιαλός, ενώ προγραμματίζουν να μείνουν εκεί, ως τις 25 Αυγούστου!

Τέλος, η οικογένεια του Γιώργου Θεοφάνους με τη σύζύγο του Βίλλυ και τα τρία τους παιδιά, Μάνο, Ειρήνη-Ευγενία και Κύρα προτίμησαν τη Νάξο, με αφορμή την πρόταση που δέχτηκαν από την κουμπάρα τους Κική Τσόλκα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top