Γλέντι στην Κρήτη πριν το γάμο για την Κατερίνα Παπουτσάκη

Το έκαψαν μέχρι το πρωί στη Σητεία

Γλέντι στην Κρήτη πριν το γάμο για την Κατερίνα Παπουτσάκη

Μπορεί η Κατερίνα Παπουτσάκη να παντρεύεται τον αγαπημένο της Παναγιώτη Πιλαφά στις 28 Αυγούστου στην πανέμορφη Δονούσα, όμως ο πατέρας της, Μιχάλης, της είχε επιφυλάξει μια έκπληξη.

Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της ηθοποιού τη Σητεία και ο πατέρας της διοργάνωσε ένα γλέντι πριν το γάμο της πρωτότοκης κόρης του για τους φίλους και τους συγγενείς που δε θα μπορέσουν να πάνε στη Δονούσα.

Το παραδοσιακό γλέντι έγινε στην πλατεία του χωριού Πισκοκέφαλο και κράτησε μέχρι τις δύο τα ξημερώματα.

Άνθρωποι που τη συνάντησαν δήλωσαν ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν πολύ χαρούμενη, απλά ντυμένη και έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του καλού της με τον οποίο είναι μαζί περίπου τέσσερις μήνες.

Η Κατερίνα βρήκε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσει τον καλό της στους συγγενείς της, ενώ τους εξομολογήθηκε ότι βρήκε επιτέλους ��ο αραξοβόλι της. Το ζευγάρι έμεινε αρκετό καιρό στο χωριό και όλοι έλεγαν πόσο απλοί ήταν.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη. Τα προσωπικά της πάνε super, ενώ και τα επαγγελματικά της δεν πάνε πίσω. Το χειμώνα θα παίξει στο θέατρο το «Κοροϊδάκι της δεσποινίδος» και θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Τζένης Καρέζη στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει σε ένα γραφικό εκκλησάκι στη Δονούσα και μετά θα ακολουθήσει ένα beach party. Η Κατερίνα θα φορά ένα απλό λευκό φόρεμα, ενώ απλή θα είναι και η αμφίεση του γαμπρού.

Το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους του να μην τους αγοράσουν κάποιο δώρο, λόγω οικονομικής κρίσης, ενώ προέτρεψαν όσους έχουν τη δυνατότητα να τους αγοράσουν ένα δώρο, να δώσουν τα χρήματα στο Χαμόγελο του παιδιού και στο σύλλογο «Πίστη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top