Γιώργος Παπαδόπουλος: «στερήθηκα από ένα δώρο, μέχρι την σημασία»

Τα φτωχά παιδικά χρόνια και πώς τον επηρέα��ε το διαζύγιο των γονιών του

Το ότι έζησε πολύ φτωχικά παιδικά χρόνια και η σχέση που είχε με τον πατέρα του ήταν αραιή, εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ενώ μίλησε για την μία και μοναδική φορά που ερωτεύτηκε παράφορα!

«Οι καταστάσεις που έζησα, κάποια περιστατικά και φυσικά η φτώχια που βίωνα τότε, με ωρίμασαν πολύ. Έζησα πολύ φτωχικά χρόνια! Ήμουν ένα φτωχό παιδί χωρισμένων γονιών- με ό,τι αυτό μπορεί να περικλείει για ένα ευαίσθητο παιδί όπως ήμουν εγώ. Ποτέ, άλλωστε, δεν υπήρξα πλούσιος- ούτε βέβαια τώρα είμαι. Στερήθηκα πολλά, από ένα απλό παιχνίδι, ένα μικρό δώρο, μέχρι την “αυτονόητη”- για όλα τα μικρά παιδιά- σημασία», λέει ο νεαρός τραγουδιστής, προσθέτοντας πως έχει πάρει πολλή αγάπη από τους δικούς του ανθρώπους.

Όπως εξομολογείται ο Γιώργος, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την μητέρα και τα τρία αδέρφια του, ενώ πλέον έχει αποκατασταθεί η σχέση που είχε με τον πατέρα του. «Με τον μπαμπά μου είχαμε αραιή σχέση. Δεν ήμασταν κοντά. Σήμερα, όμως, όλα είναι πολύ καλύτερα. Όλα αυτά που βίωσα μου άφησαν σημάδια, όχι απωθημένα. Αν το δεις εντελώς ψυχρά, θα καταλάβεις ότι αυτά δεν ξεπερνώνται ποτέ. Γιατί είναι αναμνήσεις που σίγουρα δεν θα ξεχάσω, όμως, ποτέ δεν τους επέτρεψα να γίνουν απωθημένα και να μου κάνουν κακό».

«Είμαι βέβαιος ότι, όταν εγώ κάνω τη δική μου οικογένεια, θα είμαι πολύ προσεκτικός και θα αποφύγω κάποια λάθη που κάνουν οι γονείς. Ας πούμε ότι για μένα το θέμα “παιδιά”, θα είναι ένα πολύ ευαίσθητο, αλλά “διαβασμένο” κεφάλαιο. Ξέρω πως πρέπει να φερθείς σε ένα παιδί. Έμαθα πια», προσθέτει.

Τέλος, ο ταλαντούχος τραγουδιστής τονίζει πως δεν φοβάται να αφεθεί στον έρωτα και αποκαλύπτει πως οι κοπέλες του την πέφτουν και, μάλιστα, κάποιες πολύ χοντρά! Ο ίδιος, πάντως, έχει ερωτευθεί παράφορα μόνο μία φορά: «είχα οκτώ χρόνια σχέση με μία κοπέλα από την Κύπρο. Ήμουν 17 χρόνων όταν ερωτευτήκαμε και αυτό κράτησε μέχρι τα 25 μου. Πηγαίναμε μαζί σχολείο και σχεδόν κάθε πρωί ερχόταν στο σπίτι μου για να με ξυπνήσει, ώστε να πάμε μαζί στα μαθήματα. Μια χαρά ήταν όλα, την αγάπησα πολύ αυτή την κοπέλα, αλλά τελείωσε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top