Katie Holmes: Είπε στον Tom να χωρίσουν, αλλά νιώθει ενοχές!

Για ποιον λόγ�� αισθάνεται άσχημα η ηθοποιός;;

Katie Holmes: Είπε στον Tom να χωρίσουν, αλλά νιώθει ενοχές!

«Η Katie Holmes είναι υπερβολικά χαρούμενη από την ημέρα που χώρισε τον Tom Cruise», αποκαλύπτει άτομο από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Για πρώτη φορά, αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε στον Cruise πως θέλει να χωρίσουν λέγοντας πως «μπορεί να ανακουφίστηκε, ωστόσο αισθάνθηκε ενοχές για τον τρόπο που του το ανακοίνωσε».

Και προσθέτει πως «έχω να την δω σε αυτή την κατάσταση από την ημέρα που τα έφτιαξε με τον Tom Cruise.Τώρα έχει ελεύθερο χρόνο και βλέπει περισσότερο την οικογένεια της. Εκτός αυτού, μπορεί επιτέλους να αφοσιωθεί στην καριέρα της και δεν ζει με τον φόβο της Σαϊεντολογίας».

Η ίδια πηγή τονίζει πως «είναι μια νέα γυναίκα που ξανάνιωσε. Είναι ελεύθερη και δεν την ενοχλεί απολύτως τίποτα. Είναι μόνη και απολαμβάνει την ελευθερία της. Ο Tom την επηρέαζε όσον αφορά στις ταινίες όπου συμμετείχε και δεν μπόρεσε να δώσει βάση στην καριέρα της».

Η Katie βρήκε ξανά το χαμόγελο της, καθώς η Suri επέστρεψε από τις διακοπές με τον μπαμπά της και βγαίνουν μαζί βόλτα στη Νέα Υόρκη!

Φυσικά και δεν της χαλάει χατίρι, αφού της αγοράζει παιχνίδια και ό,τι άλλο θέλει προκειμένου να είναι ευτυχισμένη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top