Απάντηση στη Μακρυπούλια δίνει το περιοδικό που κατηγόρησε

Ολοταχώς στα... δικαστήρια μετά την αγωγή των 2 εκατομμυρίων

Την απορία του για την αγωγή που κατέθεσε η Ζέτα Μακρυπούλια, ζητώντας 2 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση, εκφράζει το περιοδικό «BHMAgazino», με την διαμάχη να βαίνει ολοταχώς προς... τα δικαστήρια!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η ηθοποιός – παρουσιάστρια κινήθηκε νομικά μετά από ένα άρθρο με τίτλο «Περιμένοντας Τον Γαμπρό», που έκανε αναφορά στις υποκριτικές της ικανότητες.

«Η κυρία Μακρυπούλια σε σταθερή βάση τα τελευταία χρόνια παραχωρεί συνεντεύξεις αναφερόμενη στον επικείμενο γάμο της, ο οποίος μονίμως αναβάλλεται. Ασφαλώς η πολυετής αναβολή του γάμου της ηθοποιού είναι κάτι που δεν μπορεί να προκαλεί τον ψόγο αφού είναι σαφές ότι μπορεί να οφείλεται σε αστάθμητους παράγοντες. Πολλοί θα συμφωνούσαν, ωστόσο, ότι η σταθερή παραμονή στην επικαιρότητα μίας καλλιτέχνιδος αφενός μέσα από τη δουλει�� της και αφετέρου μέσα από ρεπορτάζ ή συνεντεύξεις στις οποίες ομιλεί περί επικείμενου γάμου και στη συνέχεια με πληροφορίες ή δηλώσεις περί καθυστέρησής του δικαιολογεί τον τίτλο “Περιμένοντας τον γαμπρό”», αναφέρει μεταξύ άλλων σε άρθρο του ο διευθυντής του περιοδικού, Παύλος Παπαδόπουλος.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια, όσο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν έντονη κοινωνική παρουσία που παρουσιάζεται από τα περιοδικά επί σειρά ετών και συμπληρώνει: «ως γνωστόν, οι εν λόγω καλλιτέχνες δεν εξέφρασαν ποτέ δημοσίως τη δυσφορία τους για μια προβολή η οποία τους κατατάσσει ίσως στην κορυφή των προτιμήσεων του Τύπου. Το “ΒΗmagazino” ασφαλώς δεν αμφισβήτησε την αυθεντικότητα της προσωπικής σχέσης των δύο καλλιτεχνών ή το αυθόρμητο του ενδιαφέροντος του Τύπου για αυτούς, αλλά έθεσε στους αναγνώστες του το ζήτημα της –θεμιτής βεβαίως– συνειδητής διαχείρισης της ιδιωτικής ζωής με έναν τρόπο που να ενισχύει τη δημόσια αποδοχή του καλλιτεχνικού έργου».

«Οι δύο καλλιτέχνες απαιτούν ως αποζημίωση για την παραπάνω νοηματική προσέγγιση το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που ασφαλώς εγείρει ερωτήματα για την άποψή τους περί της ελευθερίας του Τύπου καθώς και για τον ορισμό της ελευθερίας του λόγου και της σκέ��ης τον οποίο προκρίνουν σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή και δημοκρατική χώρα όπως είναι η Ελλάδα», συνεχίζει το άρθρο και κλείνει με την ευχή η Ζέτα και ο Μιχάλης «να κατανοήσουν πως τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να σέβονται την ελευθερία ��ου Τύπου και να αποδέχονται το δικαίωμα, αλλά και την αποστολή των δημοσιογράφων να καταγράφουν πληροφορίες και γεγονότα καθώς και να κρίνουν και να εκφράζουν θέσεις, απόψεις και εκτιμήσεις για τη δημόσια δραστηριότητά τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top