ΔΕΙΤΕ: Τις πρώτες εικόνες από το γάμο της Natalie Portman!

Φωτογραφίες από την άκρως μυστική, εβραϊκή τελετή

ΔΕΙΤΕ: Τις πρώτες εικόνες από το γάμο της Natalie Portman!

Όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr, η Natalie Portman παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της Benjamin Millepied, σε μια άκρως μυστική εβραϊκή τελετή, που έγινε στο Big Sur της California, μες το… σκοτάδι!

Σήμερα, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες, που απεικονίζουν την 31χρονη ηθοποιό νυφούλα!

Η ηθοποιός που γνώρισε τον 35χρονο χορογράφο στα γυρίσματα του «Black Swan», δεν σταμάτησε όλο το βράδυ να χαμογελά πλατιά, απόδειξη του πόσο ευτυχισμένη ένιωθε.

Λαμπερή μέσα στο πολύ απλό νυφικό της, η Portman χαιρόταν την κάθε στιγμή.

Όπως θα παρατηρήσετε και στις εικόνες, η διάσημη ηθοποιός, επέλεξε να φορέσει ένα νυφικό που έφερνε λίγο σε δεκαετία του ’60, με μακριά μανίκια, αρκετά συντηρητικό, και με το μήκος του να φτάνει αρκετά πάνω από τον αστράγαλο!

Από κάτω, φορούσε άσπρα χαμηλά παπούτσια σε σχήμα μπαλαρίνας, ενώ τη λιτή της εμφάνιση συμπλήρωνε ένα στεφάνι με λουλούδια στο κεφάλι, το οποίο και στερέωνε το κοντό της πέπλο.

Χεράκι χεράκι με τον Millepied, η Portman δεν σταμάτησε να γελά όλο το βράδυ, ενώ στο τέλος, το έριξαν στο χορό, παρέα με τους λίγους και καλούς τους καλεσμένους, αφού ο κόσμος που έδωσε το παρόν στην τελετή, δεν ξεπερνούσε τα 60 άτομα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top