Σε κακά χάλια η Kristen Stewart: Δεν κάνει μπάνιο και κλαίει συνεχώς!

Έχει πέσει στα πατώματα μετά την αποκάλυψη της απιστίας στον Robert Pattinson

Σε κακά χάλια η Kristen Stewart: Δεν κάνει μπάνιο και κλαίει συνεχώς!

Δύσκολες στιγμές ζει η Kristen Stewart, που μετά την απιστία της στον Robert Pattinson, και το σκάνδαλο του ερωτικού της δεσμού με τον παντρεμένο σκηνοθέτη, έχει πέσει στα πατώματα!

Ο 26χρονος Pattinson την εγκατέλειψε και έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν μαζί στο Los Angeles, με τους φίλους και γνωστούς της, να ισχυρίζονται πως έκτοτε είναι… «κομμάτια»!

Πλέον, μένει στο σπίτι ενός πολύ καλού της φίλου, του παραγωγού Giovanni Agnelli, ο οποίος όχι μόνο τη φιλοξενεί, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα, βγήκε και κατηγόρησε τα media για τον τρόπο που της φέρθηκαν, ισχυριζόμενος πως εκείνη και ο Rupert Sanders, δεν έκαναν ποτέ sex.

Η 22χρονη ηθοποιός πάντως, όλες αυτές τις μέρες είναι κλειδωμένη ��το σπίτι του Agnelli, και κλαίει συνεχώς δίχως σταματημό! Δεν θέλει να μιλήσει με κανέναν, ενώ δεν κάνει ούτε… μπάνιο!

«Η Kristen, δεν έχει πλυθεί, δεν έχει αλλάξει ρούχα, και δεν έχει πλύνει τα μαλλιά της, εδώ και πολλές μέρες», λένε πηγές από το στενό της περιβάλλον.

Μεγάλος της φόβος, είναι πως έχασε για πάντα τον Robert Pattinson, τον οποίο συνεχώς λέει πως αγαπάει και πως είναι η «αδελφή ψυχή» της.

Μάλιστα λέγεται πως όλη μέρα τριγυρίζει με ένα T-Shirt, και ένα σορτσάκι, τρώγοντας παγωτό, και λέγοντας πόσο ταπεινωμένη νιώθει από την όλη ιστορία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top