Kim Kardashian: Δείτε το καμπυλωτό της σώμα χωρίς ίχνος photoshop!

«Δεν μπορείς μια ζωή να στεναχωριέσαι μετρώντας ��ις θερμίδες»!!

Kim Kardashian: Δείτε το καμπυλωτό της σώμα χωρίς ίχνος photoshop!

Kim Kardashian : Έχει αναμφισβήτητα ένα από τα ωραιότερα σώματα του Hollywood!Αυτό που μας αρέσει πολύ στην Kim Kardashian είναι οι καμπύλες της,. Εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη κάνουν τα πάντα για να τις μοιάσουν. Βλέπετε (ευτυχώς) πέρασε η μόδα με τις υπερβολικά αδύνατες γυναίκες.

Όπως βλέπετε μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η 31 χρονη έχει αξιοζήλευτο σώμα!

Η αλήθεια είναι πως καθημερινά κάνει τζόκινγκ και αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας yoga, ενώ ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής!

Σε πρόσφατη συνέντευξη η τηλεπερσόνα δήλωσε πως «κάποτε έτρωγα τόνους junk food, αλλά υπάρχουν πολλά εστιατόρια fast food, όπου μπορείς να φας κι άλλα πέρα από ανθυγιεινά τρόφιμα. Προσέχω αρκετά τη διατροφή μου, αλλά όταν βγαίνω έξω για φαγητό τρώω ό,τι θέλω. Δεν μπορείς να σπαταλήσεις ολόκληρη τη ζωή σου μετρώντας τις θερμίδες. Ούτε μπορείς να στεναχωριέσαι αν φας λίγο παραπάνω»…

Δείτε τις φωτογραφίες με την ίδια να φορά ένα μικροσκοπικό μπικίνι , ενώ στη λεζάντα γράφει «no photoshop», κοινώς οι φωτογραφίες είναι αρετουσάριστες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top