Rihanna: Κρυφά ραντεβού με τον Chris Brown και τα γιοτ τους, στις Κάννες!

Έμειναν μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Rihanna: Κρυφά ραντεβού με τον Chris Brown και τα γιοτ τους, στις Κάννες!

​Πρώτη δημοσίευση: 31/07/12, 23:58

Αυτοί οι δυο μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε! Για την Rihanna και τον Chris Brown μιλάμε φυσικά, που μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν λένε να… ξεκολλήσουν!

Το πρώην ζευγάρι, συναντήθηκε όχι μια, αλλά δύο συνεχόμενες ημέρες, στο υπερπολυτελές γιοτ του ράπερ στις Κάννες, με τους μάρτυρες να λένε πως έμειναν μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το καλύτερο όμως, είναι πως η 24χρονη RiRi, με το που επιβιβάστηκε στο γιοτ, δεν κρατιόταν προκειμένου να δει από κοντά τον Brown, τον οποίο αποκάλεσε… «αγόρι» της!

Βλέπετε τα γιοτ τους ήταν «παρκαρισμένα» δίπλα δίπλα, και έτσι δεν έχασαν ευκαιρία να επισκεφθούν ο ένας το γιοτ του άλλου.

Μάλιστα η Rihanna έκανε το πρώτο βήμα, ανέβηκε στο γιοτ του ράπερ, έμεινε εκεί από τις 3 έως και τις 6 τα ξη��ερώματα, ενώ την επόμενη μέρα μέσω Twitter, δεν σταμάτησε ν΄ανεβάζει ερωτικά μηνύματα όλο υπονοούμενο.

Λέγεται ακόμα πως η Rihanna, με το που έμαθε πως ο Brown είναι στη Γαλλία, άρχισε να χοροπηδά σαν τρελή, και προσπαθούσε να βρει τα ρούχα που θα φορέσει ώστε να τον εντυπωσιάσει!

Το επόμενο βράδυ (δεύτερο κατά σειρά), ο ράπερ επισκέφτηκε τη RiRi στο δικό της γιοτ, όπου ήπιαν μαζί σαμπάνια και έφαγαν πρωινό στο κατάστρωμα, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένοι.

Μένει να δούμε πως θ΄αντιδράσει η νυν του Chris Brown, το μοντέλο Karrueche Tran, η οποία επίσης βρισκόταν στη Γαλλία, μόνο που ο Brown την είχε… γραμμένη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top