Ζώδια και σεξ: Με ποιά ζώδια θα πάρει φωτιά το κρεβάτι σας φέτος το καλοκαίρι!

Ζώδια και καλοκαιρινοί έρωτες από την Παρθένα Αστεριάδου

Ζώδια και σεξ: Με ποιά ζώδια θα πάρει φωτιά το κρεβάτι σας φέτος το καλοκαίρι!
της Παρθένας Αστεριάδου​
Να μην ξέρετε με ποιό ζώδιο να τα μπλέξετε αν έρθει στο δρόμο σας φέτος το καλοκαίρι;; Αν δεν είστε φυσιογνωμιστές που από το πρόσωπο του άλλου έχετε το χάρισμα να καταλαβαίνετε με τι άνθρωπο έχετε να κάνετε…, (επειδή σίγουρα τη μαμά σας να τον γνωρίσει και να σα συμβουλεύσει δεν θα την έχετε μαζί), τότε το star.gr και η Παρθένα Αστεριάδου είναι εδώ για σας…!

Άνδρας Κριός: Με Παρθένο θα περάσετε super αρκεί να σας εμπιστευτεί! Του τέστειν;; Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω.. δεν θα πέσει εύκολα.., αλλά όταν πέσει θα αναστενάξουν τα στρώματα!

Γυναίκα Κριός: Με Δίδυμο μπορεί να θέλετε αρχικά να χτυπήσετε το κεφάλι σας σε τοίχο.. αλλά μετά σίγουρα θα σας ιντριγκάρει τ’ότι κάποιος έχει περισσότερη παρόρμηση από σας!

Άνδρας Ταύρος: Μόνο στην Παρθένο βρίσκεται την ψυχική ισορροπία αλλά και το καλό σεξ που αναζητάτε. Είστε σίγουροι μετά απ’όλα όσα έχετε περάσει, ότι η Παρθένος δεν είναι η καλύτερη επιλογή σας;; Συνέλθετε, γιατί και η υπομονή της Παρθένου… έχει και τα όρια της!

Γυναίκα Ταύρος: Στον Λέοντα θα βρείτε όλο αυτό το πακέτο που βαθιά επιθυμείτε! Λούσα, χλίδα, φαγητό και ένα γενναίο σύντροφο! Εεε αφήστε να πει και κάτι… με κοτζάμ βασιλιά κυκλοφορείτε!

Άνδρας Δίδυμοι: Στην αρχή με την Παρθένο μπορεί να τα βρείτε λίγο σκούρα και να έχετε κάποιες δυσκολίες ή και διαφωνίες (..θα τσακώνεστε για το ποιος θα μιλήσει πρώτος), σίγουρα όμως θα εκτιμήσετε και θα θαυμάσετε το μυαλό της! Εγκεφαλικά πάντως… θα τα βρείτε σίγουρα!

Γυναίκα Δίδυμοι: Ο κόσμος των Ιχθύων θα σας ξετρελάνει και θα θέλετε να ζήσετε για πάντα μαζί του! Αφήστε που θα σας δώσει τρυφερότητα, συντροφικότητα, φαντασία και μυστήριο μαζί!! Τι άλλο θέλετε;;;!

Άνδρας Καρκίνος: Ναι και εσείς ταιριάζετε με γυναίκα Παρθένο! Βέβαιος συνδυασμός και επί ετών τσεκαρισμένος!!! Μείνετε εκεί που είστε.. είμαστε για πειράματα τώρα;;;

Γυναίκα Καρκίνος: Ένας Ζυγός για αρμονία, ηρεμία και συντροφικότητα θα σας ερχόταν κουτί αυτό το καλοκαίρι!!! Μα δε ζητάτε και πολλά εσείς… και ο Ζυγός θα ��ας τα δώσει όλα! Μόνο μην του γκρινιάζετε όταν δεν θα μπορεί να αποφασίσει να πιει καφέ ή cocktail!

Άνδρας Λέων: Αν το έχετε…, με τη γυναίκα Κριό θα κονταροχτυπηθείτε, αλλά.. θα αξίζει τον κόπο! Εσείς στο θρόνο σας.. αλλά μην της σπάτε και πολύ τα νεύρα, δεν το έχει σε τίποτα να σας βρίσει!!

Γυναίκα Λέων: Με Ιχθύ δεν είναι για πάντα.. αλλά με τη χαλαρή διάθεση του καλοκαιριού θα σας ταιριάζει γάντι! Άντε να χαλαρώσετε και εσείς λίγο.. γιατί θα πιαστεί η μύτη εκεί πάνω που την έχετε τόσο καιρό!

Άνδρας Παρθένος: Είναι το outsider του ζωδιακού αλλά μην την αποκλείσετε την Υδροχόο! Μπορεί να σας «στείλει» λίγο στην αρχή με το πόσο open minded είναι, αλλά μετά θα ξετυλίξει σίγουρα την καταπιεσμένη σας σεξουαλικότητα!

Γυναίκα Παρθένος: Έσείς μην ανησυχείτε.. ή ανησυχήστε καλύτερα! Απ’ότι καταλαβαίνετε θα είστε η μπαλαντέρ του ζωδιακού, αφού με όλους ταιριάζετε πάνω κάτω… αλλά από την άλλη δεν θα ξέρετε προς τα πού να στραφείτε!

Τα υπόλοιπα αστρολογικά ταιριάσματα για το Καλοκαίρι 2012 θα τα μάθετε αύριο...!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top