Ο "Βενιαμίν" της ελληνικής αποστολής αποκαλύπτεται...

Γνωρίστε τον 18χρονο Ανδρέα Βαζαίο

Ο "Βενιαμίν" της ελληνικής αποστολής αποκαλύπτεται...

​Ο νεαρότερος αθλητής της ελληνικής αποστολής, ο 18χρονος κολυμβητής Ανδρέας Βαζαίος, είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος των κολυμβητών των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, παρά το νεαρό της ηλικίας του!

Το νερό και το υγρό στοιχείο είναι εξαιρετικά οικείο για τον ίδιο, αφού από τότε που θυμάται τον εαυτό του κολυμπά. "Κολύμπησα για πρώτη φορά στα τέσσερα μου χρόνια. Σήμερα τις περισσότερες ώρες τις περνάω στην πισίνα" λέει ο ίδιος.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα πεταλούδα και το ασημένιο στα 200 μέτρα μικτή ατομική, ενώ ο νεαρός πρωταθλητής παραδέχεται: "Η κολύμβηση απαιτεί πειθαρχία. Όσοι ξεχωρίζουν έχουν θυσιάσει πολλά κομμάτια της προσωπικής τους ζωής."

Από την άλλη, αποκαλυπτικός και καυστικός είναι στις δηλώσεις του για τα "πρότυπα αθλητών" στην κολύμβηση, λέγοντας χαρακτηριστικά για τον Μάικλ Φελπς: "Δεν αποτελούσε ποτέ για μένα πρ��τυπο. Μου αρέσει οι αθλητές να είναι γήινοι κι όχι Σούπερμαν. Στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου έσπασε όλα τα ρεκόρ κατακτώντας 8 χρυσά μετάλλια. Αν δεν είναι ύποπτο κσι υπεράνθρωπο αυτό, τότε τι είναι;"

Ο Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβσησης πέφτει στην πισίνα την 1η Αυγούστου, διεκδικώντας έναν καλό χρόνο, χωρίς να αγχώνεται όπως λέει ο ίδιος, αφού άλλωστε έχει πολλές Ολυμπιάδες ακόμη μπροστά του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top