Άναψε φωτιές η επιστολή του Δ. Τσακνή στην Β. Παπαχρήστου

Βολές εναντίον του από τον Σ. Δρογώση

Άναψε φωτιές η επιστολή του Δ. Τσακνή στην Β. Παπαχρήστου

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η επιστολή συμπαράστασης του Διονύση Τσακνή στην Βούλα Παπαχρήστου μετά τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο Στάθης Δρογώσης, έσπευσε μέσω Twitter να τα χώσει στον τραγουδιστή για όσα γράφει, κάνοντας μια σειρά από ειρωνικά σχόλια.

«Διάβασα επιστολή Τσακνή. Αυτός διάβασε τα tweets της νεοναζί αθλήτριας; Θα μας τρελάνουνε ρε παιδιά. Βιασμός της λογικής μέρα με τη μέρα», έγραψε αρχικά ο τραγουδιστής για να συνεχίσει ακόμα πιο καυστικός:

«Κάθε φορά που ένας ευαίσθητος παρηγορεί τη νεοναζί αθλήτρια ένας νεοναζί ακονίζει το μαχαίρι του για να σκοτώσει μετανάστες ή αντιρατσιστές», έγραψε.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να κατηγορήσει τον Διονύση Τσακνή ότι την επιστολή του την έγραψε μόνο και μόνο για να καλοπιάσει το κοινό του.

«Τελικά οι καλλιτέχνες είμαστε χειρότεροι κι από τους πολιτικούς. Για τα εισιτήρια στρογγυλεύουμε απόψεις. Μην τυχόν και χάσουμε Κοινό. Όλοι οι καλλιτέχνες είμαστε προοδευτικοί εκ του ασφαλούς. Και για όσο εγκρίνει το κοινό μας. Με την ακροδεξιά να ανεβαίνει αλλάζουμε κι εμείς», έγραψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top